Pcmaster123
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 41
- İsim
- Sanane Sanane
Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım ve Uyarı:bir nesne temizlenmedi yazıyor ve altında 1 nesne işlenemedi yazıyor raporlara girdiğimde ise kırmızı olanlar şöyle:
Ad: Trojan.Win32.Hosts2.gen
Evet, iki tane kırmızı var ve birincisinin sonuçları şöyle;işlenmedi,temizleme mümkün değil Neden:ertelendi.
2.si ise:
Tespit edildi,kötü amaçlı nesne tespit edildi Neden:Uzman Analizi
Arkadaşlar host dosyalarını açınca
This file has been replaced with its default version by Kaspersky Lab because of possible infection yazıyor.Bilgisayarım güvende ise sorun yok.Bİlgisayarım güvende mi?
(aslında ben de güvenli gibi düşünyorum ama 2 tane trojan olduğu için 1inin virüs diğerinin gerçek olma ihtimaini düşündüm.Ve etc dosyasını açtığımda her dosyadan bir tane vardı.)
2 dosyanın görünen adı ise:
system32.drivers.etc.hostsrollback
Lütfen cevap verin.Herkese iyi günler.
Evet, iki tane kırmızı var ve birincisinin sonuçları şöyle;işlenmedi,temizleme mümkün değil Neden:ertelendi.
2.si ise:
Tespit edildi,kötü amaçlı nesne tespit edildi Neden:Uzman Analizi
Arkadaşlar host dosyalarını açınca
This file has been replaced with its default version by Kaspersky Lab because of possible infection yazıyor.Bilgisayarım güvende ise sorun yok.Bİlgisayarım güvende mi?
(aslında ben de güvenli gibi düşünyorum ama 2 tane trojan olduğu için 1inin virüs diğerinin gerçek olma ihtimaini düşündüm.Ve etc dosyasını açtığımda her dosyadan bir tane vardı.)
2 dosyanın görünen adı ise:
Lütfen cevap verin.Herkese iyi günler.