freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,282
evetbenim aldığımı diyorsun demi çirkin duruyor diye
evetbenim aldığımı diyorsun demi çirkin duruyor diye
muhtemelen öyle yapıcaklarbenim aldığımı diyorsun demi çirkin duruyor diye valal keşke deseydin usta ya beş para etmezmiş anca 1500 e falan alcan kasada dursun diye beş para etmez ekran kartını kastırdı adam akıllı ondan da iade ettim katlanmaya gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msi pano 100r pz alacağım birde bundan alırım temudan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla gümrük sınırı kalkacak vergi gelecek diyorlardı geçen ama
üstad birde bu temudakinin yorumlarında efsane modlar yapmışlar video atmışlar benim anakart msi hiç bir mod yok adam akıllı hangi program ile yapılır singal rgb var bir halt yok 4 tane mod var benim gördüğüm bir türlü adam akıllı mod bulamadm
Valla eğer turzxe marka basıldıysa iyi çünkü turzxte 5.5inch üstünde gif-video-sadece foto vs konulaibliyor ama 3.5inchlerde konmuyor. Bunda da konmuyorsa ki anlamadım alan yok yorum yok vs... değmezKznifmk 8,8 inç Bilgisayar Sıcaklığı Monitörü (Dinamik Tema Desteklenir), IPS İkincil Ekran C Tipi CPU RAM HDD FPS Veri Monitörü Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kznifmk 8,8 inç Bilgisayar Sıcaklığı Monitörü (Dinamik Tema Desteklenir), IPS İkincil Ekran C Tipi CPU RAM HDD FPS Veri Monitörü Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
böyle bişi buldum ama nasıldır acaba
amazon hocam ama gönder iade gitsinValla eğer turzxe marka basıldıysa iyi çünkü turzxte 5.5inch üstünde gif-video-sadece foto vs konulaibliyor ama 3.5inchlerde konmuyor. Bunda da konmuyorsa ki anlamadım alan yok yorum yok vs... değmez
amazon hocam ama gönder iade gitsin![]()
her türlü 5k yı buluyo yurtiçi yurtdışı yapcak bişi yok![]()