Neler Yeni

Sistemim İle Oynayabileceğim Oyunlar

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Yavuz241

80+ Bronze

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Elimde 9400F ve GT 1030 bulunan bir sistem mevcut acaba böyle bir sistem ile hangi AAA oyunları oynayabilirim?
Witcher 3
Gta v
Rdr2
Bf 3-4-h-1-5
Control
Gibi bir kaç tane de hatırlamadığım AAA oyun oynadım neler önerebilirsiniz?
dishonored şu an oynuyorum tam karakterin yerine kendimi koydum diyebilirim genelde ben hikayeli oyunları yarıda bırakırım ama dishonored böyle olmayacak gibime geliyor

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Yani bayağı bir düşürmüştüm grafikleri ancak göze batmıyordu
Umarım sorun olmaz sistem malum ekran kartı stokları olmadığı için ekran kartını da değiştiremedim katlanacaz artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dishonored şu an oynuyorum tam karakterin yerine kendimi koydum diyebilirim genelde ben hikayeli oyunları yarıda bırakırım ama dishonored böyle olmayacak gibime geliyor
Deneyeceğim teşekkürler.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
3Akategorisindeki oyunlar neye göre seçiliyor hocam? Onları 3A oyun yapan özellikleri nedir?
Yardımcı olur umarım bu bilgi. Oyunların yapım bütçeleri ile alakalı AAA, yapılan yatırım, çalışan kişi sayıları, ön görülen kar vs. bir sürü etken birleştirilmesi ile AAA oyun etiketi almakta her firma AAA oyun yapmak istemez yüksek risk gerektirir yapmak.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Yardımcı olur umarım bu bilgi. Oyunların yapım bütçeleri ile alakalı AAA, yapılan yatırım, çalışan kişi sayıları, ön görülen kar vs. bir sürü etken birleştirilmesi ile AAA oyun etiketi almakta her firma AAA oyun yapmak istemez yüksek risk gerektirir yapmak.
Siz souls dan başka bir şey önerebilir misiniz?

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Siz souls dan başka bir şey önerebilir misiniz?
hangi tür oyunları sevdiğinizi bilmiyorum ondan kendi sevdiğim tarzda oyunlardan bahsedeyim
1) Paradox strajesi oyunları (EU4, HOİ ,CK gibi)
2) Capcom oyunları DMC 5 ve 4, RE 4,6, Remake 1,2,3 ler Monster hunter da güzeldir.
3) Square Enix oyunları (Final fantasy serileri ama bunu pek önermem çok uzun ve sıkıcı gelmekte oynayan kişiye göre.)
4) İndie ve düşük bütçeli yapımlar olarak (Hades, Ori, Darkest dungeon, Dead cells, Dont starve gibi gibi burdaki yazmam çok tanınmış veya yüksek bütçe ile yapılmayan ama çok güzel oyunlar kategorisidir.)
Liste artırılabilir ama dediğim gibi hangi tarz sevdiğinizi bilmiyorum yoksa fifa bile önerilebilir.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
hangi tür oyunları sevdiğinizi bilmiyorum ondan kendi sevdiğim tarzda oyunlardan bahsedeyim
1) Paradox strajesi oyunları (EU4, HOİ ,CK gibi)
2) Capcom oyunları DMC 5 ve 4, RE 4,6, Remake 1,2,3 ler Monster hunter da güzeldir.
3) Square Enix oyunları (Final fantasy serileri ama bunu pek önermem çok uzun ve sıkıcı gelmekte oynayan kişiye göre.)
4) İndie ve düşük bütçeli yapımlar olarak (Hades, Ori, Darkest dungeon, Dead cells, Dont starve gibi gibi burdaki yazmam çok tanınmış veya yüksek bütçe ile yapılmayan ama çok güzel oyunlar kategorisidir.)
Liste artırılabilir ama dediğim gibi hangi tarz sevdiğinizi bilmiyorum yoksa fifa bile önerilebilir.
2 ve 4 deki tüm oyunları oynadım 1-3 tekilere bakacağım. Teşekkürler.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Top Bottom