Sistemim iyi ama çok düşük FPS alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

miraacdll

80+
Reaksiyon skoru
0
İşlemcim ryzen 7 5700x
Ekran kartım rx7600xt
Valorant ve cs de 130 fpslere düşüyor sabit bir FPS alamıyorum ortalama 150 FPS de sürekli ve işlemci kullanımı çok yüksek ne yaptıysam duzeltmedim sürücüler güncel her şey olması gerektiği gibi ama donanımsal mi neden olduğunu çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

İşlemcim ryzen 7 5700x
Ekran kartım rx7600xt
Valorant ve cs de 130 fpslere düşüyor sabit bir FPS alamıyorum ortalama 150 FPS de sürekli ve işlemci kullanımı çok yüksek ne yaptıysam duzeltmedim sürücüler güncel her şey olması gerektiği gibi ama donanımsal mi neden olduğunu çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu arada 240hz monitörüm var ve bir işe yaramıyor şuan FPS bu aralıklarda olduğu için

İşlemcim ryzen 7 5700x
Ekran kartım rx7600xt
grafik ayarlarını düşüreceksin başka yapacak bişey yok yaz youtube a cs2 grafik ayarları yada fps arttırma onları yap

grafik ayarlarını düşüreceksin başka yapacak bişey yok yaz youtube a cs2 grafik ayarları yada fps arttırma onları yap
Usta ful lowda oynuyorum zaten her şey en düşükte aynı yine de fight esnasında FPS stop da giriyor maç başına 2 kere falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,170,370
Üyeler
185,876
Son üye
Enes5757
Geri