Tamamdır cevabınız için teşşekür ederim dediklerinizi yapıp atıcam.Afterburner kurun, internetten araştırıp gerekli ayarları yapın ve en azından 30-40snlik bir oynayışı bize atın. Gecikmeyi ve FPS değerlerinizi oradan inceleyelim.
%1 ve %0.1 FPS değerlerinizi de kurmayı unutmayın.
Hocam Windows Güncellemelerinin hepsi Tamam Bi tek ekran kartını eski sürüme döndürdüm acaba ondanmı diye binde microsoft cc 2019-2022 İndirdim o Kadar Bios Ayarlarımda expo Açık birtek onuda söyliyimde.driver larınız kurulumu yada mevcut bütün güncellemeleri yaptınızmı ?
Afterburner kurun, internetten araştırıp gerekli ayarları yapın ve en azından 30-40snlik bir oynayışı bize atın. Gecikmeyi ve FPS değerlerinizi oradan inceleyelim.
%1 ve %0.1 FPS değerlerinizi de kurmayı unutmayın.
Buyur hocam sizi etiketlemeyi unuttumBuyur hocam youtube'a yükledim.
valorant da ekran kartı driverlarınız güncel değilse FPS drop yersiniz hocam. hatta bazen oyuna bile giremiyorsunuz başıma geldi güncelledim bir sorun kalmadıHocam Windows Güncellemelerinin hepsi Tamam Bi tek ekran kartını eski sürüme döndürdüm acaba ondanmı diye binde microsoft cc 2019-2022 İndirdim o Kadar Bios Ayarlarımda expo Açık birtek onuda söyliyimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyur hocam sizi etiketlemeyi unuttum
Denemek İçin eski sürüme aldımda Güncel Sürümdede Oyunum Kasıyor Garip Bi kasma Var + Gecikme gibi bişeyler var sorundan dolayı kafayı yiycem.valorant da ekran kartı driverlarınız güncel değilse FPS drop yersiniz hocam. hatta bazen oyuna bile giremiyorsunuz başıma geldi güncelledim bir sorun kalmadı
hdmi yada dp yi nereye taktığına bakabilirmisin anakrtta ise ekran kartına tak düzelirBuyur hocam youtube'a yükledim.
Hocam Dp Var Ekran kartına takılı zaten.hdmi yada dp yi nereye taktığına bakabilirmisin anakrtta ise ekran kartına tak düzelir
windows kaçHocam Dp Var Ekran kartına takılı zaten.
valorant ayarlarınızı yaptınızmı FPS kısıtlama gibi şeyler açık olabilirDenemek İçin eski sürüme aldımda Güncel Sürümdede Oyunum Kasıyor Garip Bi kasma Var + Gecikme gibi bişeyler var sorundan dolayı kafayı yiycem.