Toplu veya parça parça toplu tercihimdir ama hocam.PArça parçamı toplu haldemi ?
Min 7.8-8k bnceToplu veya parça parça toplu tercihimdir ama hocam.
Teşekkür ederim hocam8 9 k ya sarı sitede ilan açın hocam isterseniz 10 11 de açın satılma süresini etkiler
Geçen 1070 li sistemi 11k koyan vardı enayi denk gelirse diye atarlar hocam makulu 8 9Min 7.8-8k bnce
Çok var hocam maalesef biliyorum bende 2. El sistem alacağım bu hafta zatn .d 1 haftadır uyku tanımaksızsın bakıyorum piyasayaGeçen 1070 li sistemi 11k koyan vardı enayi denk gelirse diye atarlar hocam makulu 8 9
Yerinizde olsam 2060 lı sistemler var o fiyat bandında ben 3 hafta olmak üzere alalı beni üzmedi fiyatına göre sizide üzmez diye umuyorum 8gb vramli kartlara cıkmayın o fiyattaÇok var hocam maalesef biliyorum bende 2. El sistem alacağım bu hafta zatn .d 1 haftadır uyku tanımaksızsın bakıyorum piyasaya
2060 lı sistemler pahalı ben r5 2600 lü uygun fiyata bir PC alacağım sonra upgrate edecem onu 1 ay sonra r5 5500-5600 gpu da RX 6600 yada 6700xtYerinizde olsam 2060 lı sistemler var o fiyat bandında ben 3 hafta olmak üzere alalı beni üzmedi fiyatına göre sizide üzmez diye umuyorum 8gb vramli kartlara cıkmayın o fiyatta