batuyed
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Kasım ayında sistemi topladım, askeri okul kazanırsam elimde kalacak bir şey olmayacak, o yüzden satmayı düşünüyorum. Sistemin bileşenleri şu şekilde: AMD Ryzen 5 5500 işlemci, MSI A520M A Pro anakart, 2×8 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3600 MHz RAM, Sapphire Pulse RX 6600 ekran kartı, çift fanlı kule tipi soğutucu, MSI MAG Force 120A kasa ve beraberinde gelen MSI MAG A650BNL 650W PSU. Çevre birimi olarak SteelSeries Rival 3 mouse, HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık (sıfırdan farksız, yedek kulak pedleri mevcut), Blueswitch kablolu RGB klavye, RGB mousepad ve LG UltraGear 24GNR60RB monitör var (144Hz IPS, 1ms GTG, FreeSync Premium, jelatiniyle aldım).
GPU hariç her şey sıfır. GPU ikinci el ama tertemiz, garanti etiketi bozulmamış. Rival 3 dışında tüm ürünlerin garantisi devam ediyor.
Bu sistemin ikinci el piyasa değeri sizce ne kadar olur? Ölü fiyat vermezseniz sevinirim, gerçekçi bir rakam arıyorum
GPU hariç her şey sıfır. GPU ikinci el ama tertemiz, garanti etiketi bozulmamış. Rival 3 dışında tüm ürünlerin garantisi devam ediyor.
Bu sistemin ikinci el piyasa değeri sizce ne kadar olur? Ölü fiyat vermezseniz sevinirim, gerçekçi bir rakam arıyorum