Hafta içi teslim edilir.Tecrübeli birileri varmı cuma akşamı sipariş ettim gaming genden ne zaman gelir tahminen çok sabırsızım İstanbul'dayım bu arada
Ne zaman hocam mesela ne zaman elimde olur tahminenHafta içi teslim edilir.
Bilemem kardeşim. Sen kargo takip numarasından kontrol edeceksin.Ne zaman hocam mesela ne zaman elimde olur tahminen
Bence pazartesi salı civari gelir kargoNe zaman hocam mesela ne zaman elimde olur tahminen
1 hafta sonra mıBence pazartesi salı civari gelir kargo
Yok hayır yarın nı katettim uykuluyum bugunü cuma zannettim1 hafta sonra mı
Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi geceler sizeYok hayır yarın nı katettim uykuluyum bugunü cuma zannettim
Sizede iyi geceler efenimTamamdır hocam teşekkür ederim iyi geceler size
Bende gamingen den aldim cuma saat 5 de beklliyorum daha kargila bile verilmedi adanada oturuyorum yarin bi arayacagim biraz sıkboğaz etmek lazim yoksa 2 haftaya kadar uzar bu iş sinirli konuşursan acele ettirirsin belki son zamanlarsa gamingen ile ilgili hic iyi yorumlar okumuyorum korkum var o yuzden bide sizin sistem neydi hocamTecrübeli birileri varmı cuma akşamı sipariş ettim gaming genden ne zaman gelir tahminen çok sabırsızım İstanbul'dayım bu arada
Benim şahsen 2 hafta oluyor hala ortada sistem fln yokTecrübeli birileri varmı cuma akşamı sipariş ettim gaming genden ne zaman gelir tahminen çok sabırsızım İstanbul'dayım bu arada
Ordan çıkıyomuki arızalı olduğu hocamBenim şahsen 2 hafta oluyor hala ortada sistem fln yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem daha elime ulaşmadan 2 Anakart 1 SSD arızası geldi başıma
Hangi sistemi aldın knkBenim şahsen 2 hafta oluyor hala ortada sistem fln yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem daha elime ulaşmadan 2 Anakart 1 SSD arızası geldi başıma