Bir 10 dakika takip et GPU kullanımı kaç takılıyor sürekli drop mu yiyorsun.Tamam dır hocam. Evet her oyunda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 1 inci dakikada 2 sefer drop attı kullanımda indi drop atarken.
Bir 10 dakika takip et GPU kullanımı kaç takılıyor sürekli drop mu yiyorsun.Tamam dır hocam. Evet her oyunda var.
Hocam 1 inci dakikada 2 sefer drop attı kullanımda indi drop atarken.
Sürekli drop olmuyor hocam ilk yerlerde yaptı biraz. Gpu kullanımı 97 98 değişiyor.Bir 10 dakika takip et GPU kullanımı kaç takılıyor sürekli drop mu yiyorsun.
Bilemedim ki neyde problem yedek donanım olsa da test etsen tek tek.Sürekli drop olmuyor hocam ilk yerlerde yaptı biraz. Gpu kullanımı 97 98 değişiyor.
Yalnızca oyundayken oluyor demişsiniz. Peki yalnızca 1 oyunda mı oluyor yoksa her oyunda mı bu durum mevcut?Sürekli drop olmuyor hocam ilk yerlerde yaptı biraz. Gpu kullanımı 97 98 değişiyor.
Deneme yaptığınız herhangi bir oyunu açmadan önce Hw Info programını indirin, sadece sensörler olarak açın. Arkada açıkken oyunu takılmalar olana kadar bir oynayın. Ardından Hw Info'daki 12v 5v 3v voltaj değerlerinin fotoğrafını buraya atıverin, bir bakalım.Evet arkadaşlar sorunum bu. Denediğim çözümler:
Win 10 Win 11 denendi. Amd expo açık/kapalı denendi.
1 Aydır bu sorunla uğraşıyorum ne yapsamda çözemedim yardım edermisiniz?
AMD expo açık/kapalı fark etmiyorsa Ramlik bir durum olduğunu sanmıyorum. Ancak yine de Hw Infodan dediğim değerleri attıktan sonra biosa bir girin; anakartınızda expo dışında bir profil varsa (xmp veya docp tweak gibi) bir de onları sırayla devreye alarak test yapın bakalım.Evet arkadaşlar sorunum bu. Denediğim çözümler:
Win 10 Win 11 denendi. Amd expo açık/kapalı denendi.
1 Aydır bu sorunla uğraşıyorum ne yapsamda çözemedim yardım edermisiniz?
Hocam furmarkta masaüstünü yenilemediğim için olmuş ikinci sefer yaptım çıkmadı bir şey birazdan atayım o hw infodaki değerleri test edip.Yalnızca oyundayken oluyor demişsiniz. Peki yalnızca 1 oyunda mı oluyor yoksa her oyunda mı bu durum mevcut?
Edit: Her oyunda olduğunu belirtmişsiniz.
Deneme yaptığınız herhangi bir oyunu açmadan önce Hw Info programını indirin, sadece sensörler olarak açın. Arkada açıkken oyunu takılmalar olana kadar bir oynayın. Ardından Hw Info'daki 12v 5v 3v voltaj değerlerinin fotoğrafını buraya atıverin, bir bakalım.
AMD expo açık/kapalı fark etmiyorsa Ramlik bir durum olduğunu sanmıyorum. Ancak yine de Hw Infodan dediğim değerleri attıktan sonra biosa bir girin; anakartınızda expo dışında bir profil varsa (xmp veya docp tweak gibi) bir de onları sırayla devreye alarak test yapın bakalım.