Sistemımdeki Kotu Olanlar Ney

bir sürü konu açtım en sonuncusu bu gidicegım zaman sorunlu olan herşeyi degıstırıcem

AMD Ryzen 1600 AF | XFX RX 590 | A320M-H | Crucial 2666Mhz DDR4 8GB RAM | GX1 240 GB SSD | Samsung 500 GB HardDisk | Hiper Harmony 500W
A320 almanı önermem, almışken b450 al. Rami ileride 16 gb yapmaı öneririm. GX1 alma kronik sorunlu ben de kullanıyorum, bulaşma. İmzamdan sorununa gidebilirsin. SSD değişmeni öneririm.

Ram en az 3000mhz olmalı, a320 olmamış, PSU değiştir

A320 almanı önermem, almışken b450 al. Rami ileride 16 gb yapmaı öneririm. GX1 alma kronik sorunlu ben de kullanıyorum, bulaşma. İmzamdan sorununa gidebilirsin. SSD değişmeni öneririm.
suan sistem bende var yükseltme yapacagım

1-Anakartı b450 yapabilirsin 2- ramlar en az 3000MHz olmalı amd sistemlerde 3- kasadaki psu yu değiştirmelisin 80 plus seltifikalı en az 550W lik bir güç olması sana iyi perfornmas sağlar 4- ve en son olan depolamayı yükseltmelisin sana kasa+psu luk bir ürün önerebilirim hava akışı kaliteli tozluğuda bulunan bi ürün adı
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA

gayzet iyi bir kasadır güç kaynağıda dahil

1-Anakartı b450 yapabilirsin 2- ramlar en az 3000MHz olmalı AMD sistemlerde 3- kasadaki PSU yu değiştirmelisin 80 plus seltifikalı en az 550W lik bir güç olması sana iyi perfornmas sağlar 4- ve en son olan depolamayı yükseltmelisin sana kasa+PSU luk bir ürün önerebilirim hava akışı kaliteli tozluğuda bulunan bi ürün adı
Corsair CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA

gayzet iyi bir kasadır güç kaynağıda dahil
590 a yetermi?

Geri