Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemimdeki PSU yeterli mi ?

Mtntkltk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
Herkese merhaba, sistemimde ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Yeni sistem için psu hesaplama sayfalarında 248-255 watt güç tüketimi gösteriyor ve benim PSU 280 watt güç sağlıyor değişim yapmadan sistemi kullanabilir miyim? hesaplama sonuçlarından ne kadar yüksek bir güç kaynağı gerekli

lilpeace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Şu anki güç kaynağını ve değiştirmek istediğin parçaları yazarsan daha net yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

Mtntkltk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anki güç kaynağını ve değiştirmek istediğin parçaları yazarsın daha net yardımcı olabilirim.
Ryzen 5 5600 işlemci
Gtx 1050 ti ekran kartı
1 sata SSD
2x8 GDDR4 Ram
Hiper ps 50 500w psu
Hazır sistem olarak almıştım çok önceden bende en az güç tüketen ve en çok performans gösterebilecek yükseltme olarak Rtx 4060 ekran kartını değişmek istiyorum. Acaba mümkün mü bu parçalar ile?

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Erden
Ryzen 5 5600 işlemci
Gtx 1050 ti ekran kartı
1 sata SSD
2x8 GDDR4 Ram
Hiper ps 50 500w psu
Hazır sistem olarak almıştım çok önceden bende en az güç tüketen ve en çok performans gösterebilecek yükseltme olarak Rtx 4060 ekran kartını değişmek istiyorum. Acaba mümkün mü bu parçalar ile?
İşlemcin Zaten 1050 Ti a göre çok güçlü 500W oldukça yeterlidir düz 4060 a göre ama Birde Ramler GDDR4 değil DDR4 :)

Mtntkltk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
İşlemcin Zaten 1050 Ti a göre çok güçlü 500W oldukça yeterlidir düz 4060 a göre ama Birde Ramler GDDR4 değil DDR4 :)
Teşekkürler <3 ekran kartları kısmındaki ile karıştırdım galiba. Normalde çok rahat yeterdi de marka kötüymüş verimliliği yeterli mi diye endişe ediyordum

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Erden
Teşekkürler <3 ekran kartları kısmındaki ile karıştırdım galiba. Normalde çok rahat yeterdi de marka kötüymüş verimliliği yeterli mi diye endişe ediyordum
Rica Ederim 4060 GDDR6 Dır bu arada :) istersen 600W bi psu alabilirsin ama masrafa gerek yok diyorsan bence yeterli olacaktır Birde 4060 ın almak istediğin modelini atarsan yardımcı olurum :)

Mtntkltk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
Rica Ederim 4060 GDDR6 Dır bu arada :) istersen 600W bi psu alabilirsin ama masrafa gerek yok diyorsan bence yeterli olacaktır Birde 4060 ın almak istediğin modelini atarsan yardımcı olurum :)
Sistemi özelleştirme ile işlemci yükseltip almıştım o yüzden ekran kartına göre çok daha yüksek geldi
Gigabyte GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G GV-N4060WF2OC-8GD GDDR6 bu da almak istediğim model ama daha iyi F/P model varsa bakarım

chived

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Herkese merhaba, sistemimde ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Yeni sistem için psu hesaplama sayfalarında 248-255 watt güç tüketimi gösteriyor ve benim PSU 280 watt güç sağlıyor değişim yapmadan sistemi kullanabilir miyim? hesaplama sonuçlarından ne kadar yüksek bir güç kaynağı gerekli
500 yada 600w al kanka

lilpeace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Ryzen 5 5600 işlemci
Gtx 1050 ti ekran kartı
1 sata SSD
2x8 GDDR4 Ram
Hiper ps 50 500w psu
Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bütçen el veriyorsa güç kaynağını daha sağlam bir güç kaynağıyla değiştirirsen senin için iyi olur.

Mtntkltk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bütçen el veriyorsa güç kaynağını daha sağlam bir güç kaynağıyla değiştirirsen senin için iyi olur.
Geldiğinde test edicem herhangi bir problem olursa daha kaliteli bir güç kaynağı ile değiştiricem ileriye dönük olarak işime yarar ama çalışırsa düzgün devam ederim

Top Bottom