Sistemime 12k bütçe ile 2k monitör önerisi

sadece kasaya mı 97k verdiniz çok fazla tutmuş
Biliyorum dediğim gibi indirim veya hepsi burada dışında biryere bakmadım h
hepsiburada daha iyi bence. Premium world kartınız varsa faizsiz 9 taksit uyguluyor. Ben öyle almayı düşünüyorum.
World var 6 taksit bölüyor bende öyle alıcam sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung kendi sayfasında satıyor öğrenciyseniz indirimle 10k
Maalesef öğrenci değilim. Hepsi burada da Samsung Satıcısı biraz pahalı ama olsun

G65b iyidir o zaman hocam aoc in Q27G3xmn serisi olsa net onu aldırırdım amma yok trde

www.testufo.com/blurbusterslaw#count=4&pps=720
ufodan test ettiğimde kendi 2k 180 hz monitörümü; 1440p per second ta 180 fps de görüntü eh işte dedirtti,45 fps bulanıktı.sanırım 2k görüntüde 240 hz daha iyi.1080p per seconda aldığımda görüntü hızını 180 fps te pürüzsüzdü,45 fps de iyice azaldı bulanıklılık.yani oynanabilir seviyedeydi.720p görüntüde 45 fps; 1440p 180fps deki gibi çok daha akıcıydı.sanırım çözünürlük hz ilişkisi bu şekilde işliyor monitörde.çözünürlük arttıkça görüntü pikselleri hızlanıyor, monitördeki pikseller tepki vermkete zorlanıyor bulanıklık oluyor.mesela benim imzamda yazan 60 hz 5ms 1366 çözünürlük monitörde 30 fps de herhangi bir görüntü bozukluğu olmuyordu.net oynatıyordu hikayeli oyunları.mesela valhallayı aşırı yüksekte 30 fps sabitte oynadım pürüssüzdü.yani sanırım 1080p monitör için 180 hz oldukça yeterli iken 2k için 240 hz gider.o yüzden ben de samsung modelini öneriyorum.

g65b alınabilir kullanıyorum.

merhabalar asus VG27AQLM1A modelini değerlendirebilirsin 2k 260 hz 1ms Pivot özellikli bir model tercih edebilirsin
yada pivot önemli değil dersen vg27aqm1a modelini tercih edebilirsin

Geri