Neler Yeni

Yardım Sistemime hangi soğutucuyu almalıyım?

Can...

80+ Platinum
amd gpu tercih etmiyorum onun haricinde başka yoksa en iyi tercihim sanırım bu oluyor. nvidia gpu lu varsa başka onada bakabilirim
nvidia varda intel ama 5600 daha güçlü aradaki 500 tl yi vermek daha mantıklı amd 5600 e
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd gpu tercih etmiyorum onun haricinde başka yoksa en iyi tercihim sanırım bu oluyor. nvidia gpu lu varsa başka onada bakabilirim

bu var tam 16 k

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Kardeşim sistem çok pahalı biraz bekle daha uygunu gelir

Can...

80+ Platinum
merhabalar bu sistemi 700w psu 1tb kingsdom ssd yaparak almak istiyorum soğutucularla aram çok kötü ne almalıyım ne önerirsiniz? birde sistemde başka

veya bunu alabilirsin hocam

bence de öyle

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
nvidia varda intel ama 5600 daha güçlü aradaki 500 TL yi vermek daha mantıklı amd 5600 e

bu var tam 16 k

veya bunu alabilirsin hocam

bence de öyle
hocam atarken stok durumunada bakarsanız sevinirim 2 sininde psusu yok

elbette gelirde çok hızlı tükeniyor stokları nasıl hızlıca haberdar olabilirim 7/24 forumda mı takılmam gerekiyor

@Can... acil alacak olsan ve nvidia gpu şart olsa ultimat sistemi alır mıydın?

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
hocam atarken stok durumunada bakarsanız sevinirim 2 sininde psusu yok

elbette gelirde çok hızlı tükeniyor stokları nasıl hızlıca haberdar olabilirim 7/24 forumda mı takılmam gerekiyor

@Can... acil alacak olsan ve nvidia gpu şart olsa ultimat sistemi alır mıydın?
acil olsa alırım artık beklemekten bıktıysam ekran kartıda 3 fan olunca beni ayrı bir cezbediyor diyebilirim :D

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
acil olsa alırım artık beklemekten bıktıysam ekran kartıda 3 fan olunca beni ayrı bir cezbediyor diyebilirim :D
3 aydır sistem kovalıyorum aradığım sistem 1-2 kere geldi ondada kaçırdım açıkcası bıktım sanırım alıp geçeceğim ekran kartıda sağlam zaten

Can...

80+ Platinum
3 aydır sistem kovalıyorum aradığım sistem 1-2 kere geldi ondada kaçırdım açıkcası bıktım sanırım alıp geçeceğim ekran kartıda sağlam zaten
al geç benim pahalı dememin sebebi ben o aynı sistemi nzxt kasa psu üstüne b550 ile 15 500 16 bin e topluyorum ondan yatmadı kafama sıfır parçalar ile ekran kartı hariç ekran kartı da yine aynı 1.5 sene garantili o kadar ondan da bir şeycik olmaz

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
al geç benim pahalı dememin sebebi ben o aynı sistemi nzxt kasa psu üstüne b550 ile 15 500 16 bin e topluyorum ondan yatmadı kafama sıfır parçalar ile ekran kartı hariç ekran kartı da yine aynı 1.5 sene garantili o kadar ondan da bir şeycik olmaz
anladım bu arada soğutucu tavsiyesi için açmıştım konuyu sistem alınır mı konusuna döndü biraz :D soğutucu önermek isteyen?

700w psu gereksiz olur bu sisteme 550w yeterli. Soğutu da şart değil fakat serin çalışsın istiyorsan https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu bunu öneririm.
o kadar yazıştıkta tek sen soğutucu önerdin kral ya sağlam mıdır sence bu kimse bir şey önermedi

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR