işlemci değiştiremicem bütçem yetmiyor ama monitörde 400-500 ekleyebilirim ne önerirsiniz12400f, Rtx3060 sistem toplamaya çalış. Olmadı 12100f, 5500 işlemci tek çekirdekte vasat.
5ms monitörlerin tepkimesi iyi değil, gerçekte daha kötüler. 1ms-75hz bak.
Çok kötü sistem bu arada bekleişlemci değiştiremicem bütçem yetmiyor ama monitörde 400-500 ekleyebilirim ne önerirsiniz
Güzel sistem, ama monitörün 1ms olsun o çok önemli onun dışında rx 6600 falan alacaksan 75 hz monitör saçmalık 144 hz falan al ya da ekran kartını biraz düşürYeni bir bilgisayar toplayacağım akakçe üzerinden araştırmalar yaptım. Sistem parçaları ve fiyatları resimdeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yardım ederseniz lütfen
Rx 580 falan alGüzel sistem, ama monitörün 1ms olsun o çok önemli onun dışında rx 6600 falan alacaksan 75 hz monitör saçmalık 144 hz falan al ya da ekran kartını biraz düşür
Hocam monitor 75hz oldugu icin nekadar yuksek fps alsanizds gozunuzle maksimum 75 fps alirsinizYeni bir bilgisayar toplayacağım akakçe üzerinden araştırmalar yaptım. Sistem parçaları ve fiyatları resimdeAlıntıyı görüntüle
Yardım ederseniz lütfen
Hocam monitor yukseltsin tabikide sifir rx 580ni nerden bulacakGüzel sistem, ama monitörün 1ms olsun o çok önemli onun dışında rx 6600 falan alacaksan 75 hz monitör saçmalık 144 hz falan al ya da ekran kartını biraz düşür
Rx 580 falan al
Ya örnek verdim sadece rx 570 olur,gtx 1050ti olur, 1050 olur vb.Hocam monitor 75hz oldugu icin nekadar yuksek fps alsanizds gozunuzle maksimum 75 fps alirsiniz
Hocam monitor yukseltsin tabikide sifir rx 580ni nerden bulacak
Gerek yok. En mantıklısı 144hz veya üstü bir monitör.Ya örnek verdim sadece rx 570 olur,gtx 1050ti olur, 1050 olur vb.
Ben ekran kartını düşür derken monitöre para yetmiyorsa düşür demek istedimÇöp sistem. Hazır sistem bak bence daha uyguna gelir.
Gerek yok. En mantıklısı 144hz veya üstü bir monitör.
neden rx 6600 gibi bir ekran kartindan bu butcede rx 580 e dussun?Ben ekran kartını düşür derken monitöre para yetmiyorsa düşür demek istedim