Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 975
Alıcı ne diyor? Belki bizden daha cömert.
adam benden fiyat bekliyoAlıcı ne diyor? Belki bizden daha çömert.
30 söyle. 25'e inersiniz. Belki 28 kabul eder. Belki pazarlıksız alır.adam benden fiyat bekliyoben ne dersem pazarlık yapıcaz işte
olabilir30 söyle. 25'e inersiniz. Belki 28 kabul eder. Belki pazarlıksız alır.
Sana şöyle diyelim onu tam takım 30k ya koysan gitmez fiyat düşerler tek tek almaya çalışırlar mesela ben 9k ya aldığım sistemi 20k ya satiyormuyum gibi düşün şu vakit de parası olan az kişi var kışa doğru satilir belkikanka sadece kasa monitör değil kulaklık klavye koltuk dahi içinde
koltuğun sıfırı zaten 9k![]()
Alıcı hazırmış zaten. Fiyat belirlemeye çalışıyor.Sana şöyle diyelim onu tam takım 30k ya koysan gitmez fiyat düşerler tek tek almaya çalışırlar mesela ben 9k ya aldığım sistemi 20k ya satiyormuyum gibi düşün şu vakit de parası olan az kişi var kışa doğru satilir belki
Alıcı hazır olsa burada konu açmaya gelmezdi ben bile inanmamAlıcı hazırmış zaten. Fiyat belirlemeye çalışıyor.
alıcısı vardıAlıcı hazır olsa burada konu açmaya gelmezdi ben bile inanmam
35 de çok demişsiniz hocam alıcı olsam bende kaçardım.alıcısı vardı35 dedik yanaşmadı bakalım yeni bulursak 30 deriz onada pc fiyatlarından anlamadığım için konu açtım zaten
Dur Bakalım Sonradan 30 Dedim Olursa Satarız Olmazsa Yeni Birini Buluruz35 de çok demişsiniz hocam alıcı olsam bende kaçardım.![]()