anakart kesin değiştirilmeli + ssd eklemesiArkadaşlar sistemimi geliştirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ayrıca dell alienware aw2523h monitör kullanıyorum.
Bu sisteme 2k mı giderdi sizce ne dersiniz ?
Bütçem 5-6k arası
Hangi anakartı önerirsin ? Ek olarak ekran kartı ya da işlemci değişikliği önerin var mı acaba ?anakart kesin değiştirilmeli + ssd eklemesi
Stok fan kullanıyorum hocam. Ramlere bir şey demediğine göre değişmeye gerek yok diyorsun sanırım. Hangi soğutucuyu önerirsin ?
mevcut anakartı satıp 1tb m2 alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
cpu gpu okey şimdilik devam et anakartı iyi koymak bence önemli
ama r5 5600 için stok soğutucu kullanıyorsan ona da kule tipi lazım
Stok fan kullanıyorum hocam. Ramlere bir şey demediğine göre değişmeye gerek yok diyorsun sanırım. Hangi soğutucuyu önerirsin ?
Önerilerin için teşekkür ederim hocam sağol. Bu kule tipi soğutucu kendim takabilir miyim? Daha önce yapmadım.![]()
GAMDIAS BOREAS E1-410 Lite, ARGB, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)
GAMDIAS BOREAS E1-410 Lite, ARGB, 120mm, CPU Kule Tipi Hava Soğutma (AMD AM4 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)www.bizdehesapli.com
ben yeni aldım benzeri kule tipi soğutucular 600tlden başlıyor bu tam f/p
ramlerin güzel 3600mhz cl18. değiştirmek gereksiz masraf olur. hee bütçen vardır rgbli ram almak istersin bir şey diyemem
montajı basit sıkıntı yaşarsan konu açabilirsinÖnerilerin için teşekkür ederim hocam sağol. Bu kule tipi soğutucu kendim takabilir miyim? Daha önce yapmadım.