Bünyamina
80+ Platinum
Bu ürünü almak istiyorum tavsiyeleriniz neler. Fiyatı uygun. Sistemime güzel olur diye düşünüyorum.
Sistem nedir ?Bu ürünü almak istiyorum tavsiyeleriniz neler. Fiyatı uygun. Sistemime güzel olur diye düşünüyorum.
Bence güzel gider rx7600 fiyatı da güzel bende almayı düşünüyorum bu ekran kartını.İmzamda yazıyor ama mobilde göremiyorsanız yazayım.
5 5600x 580 4gb 32gb ram b450 sh2
Sistemimde tek görünen eksik olarak ekran kartım kaldı. Neredeyse 5 yıldır kullanıyorum. Emekli etmenin vakti geldi geçiyor bile.Bence güzel gider rx7600 fiyatı da güzel bende almayı düşünüyorum bu ekran kartını.
Kaça Verirsin KartıSistemimde tek görünen eksik olarak ekran kartım kaldı. Neredeyse 5 yıldır kullanıyorum. Emekli etmenin vakti geldi geçiyor bile.![]()
Piyasası O Civarda HocamBilmiyorum önce almak lazım. Bir de biraz bu kartı kullanacağım problem çıkarsa değiştiririm diye. 1.5k eder mi bilmiyorum.
RX 6750 XT Al Daha İyi .fiyatı iyi fakat galax'ın rtx4060 'ı 11k. bence rtx4060 al.
markaya takılma.4060 la kapışıyor. Daha iyi marka birde bu. Hiç düşünmüyorum 4060.