Neler Yeni

Sistemimi satmalı mıyım ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Merhabalar bu Çarşamba Abdullah abinin çıkaracağı sistemin benim güncel sistemimden daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden Çarşamba günü çıkan sistemi alıp güncel sistemimi satmayı düşünüyorum fakat buradaki sorun eğer güncel sistemimi 1-2 aya satamazsam maddi olarak zora girerim ve şu aralar 2. El piyasasından hiç haberim yok sistemimi kaç paraya satmalıyım ve ya satılır mı çünkü araştırırken 2. El piyasası şu aralar donuk gibi geldi bana bilgisi olan yazabilir mi ?
Sistemim;
AMD RYZEN 5 3500X İşlemci
ASUS B450M Dragon Anakart
XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz Ram ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC
Adata Ultimate SU750 512GB SSD
Corsair spec delta 550 w
(13 ekime kadar garantisi var)

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Merhabalar bu Çarşamba Abdullah abinin çıkaracağı sistemin benim güncel sistemimden daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden Çarşamba günü çıkan sistemi alıp güncel sistemimi satmayı düşünüyorum fakat buradaki sorun eğer güncel sistemimi 1-2 aya satamazsam maddi olarak zora girerim ve şu aralar 2. El piyasasından hiç haberim yok sistemimi kaç paraya satmalıyım ve ya satılır mı çünkü araştırırken 2. El piyasası şu aralar donuk gibi geldi bana bilgisi olan yazabilir mi ?
Sistemim;
AMD RYZEN 5 3500X İşlemci
ASUS B450M Dragon Anakart
XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz Ram ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC
Adata Ultimate SU750 512GB SSD
Corsair spec delta 550 w
(13 ekime kadar garantisi var)
Sistem tahmini olarak 8.000 TL yapabilir. Tabii ki daha yükseğe de satmayı deneyebilirsiniz. Donanım arşivi sistemi çıkınca bütçenizi yoklayıp, düşünüp ona göre karar verebilirsiniz.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem tahmini olarak 8.000 TL yapabilir. Tabii ki daha yükseğe de satmayı deneyebilirsiniz. Donanım arşivi sistemi çıkınca bütçenizi yoklayıp, düşünüp ona göre karar verebilirsiniz.
Peki piyasadan haberiniz var mı hocam durgun mu yoksa satışlar oluyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. El piyasasında

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. El piyasasında
Hocam hızlı bir fiyat araştırması yapıp direk ilana koyun bence.Mesela ben ekran kartımı akşam koymuştum sonraki günün sabahı satılmıştı.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Piyasa pek ilgili değil. Bulunduğunuz konum, ürünlerin kutularının faturasının vs eksiksiz olması gibi vs etkenler mevcut şuan dolar kuru yüksek olduğu için yani belki hızlı satılabilir. Letgo, Sahibinden gibi sitelerde ilan açabilirsiniz.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hızlı bir fiyat araştırması yapıp direk ilana koyun bence.Mesela ben ekran kartımı akşam koymuştum sonraki günün sabahı satılmıştı.

Piyasa pek ilgili değil. Bulunduğunuz konum, ürünlerin kutularının faturasının vs eksiksiz olması gibi vs etkenler mevcut şuan dolar kuru yüksek olduğu için yani belki hızlı satılabilir. Letgo, Sahibinden gibi sitelerde ilan açabilirsiniz.
Yardımlarınız için çok teşekkürler

Top Bottom