Teşekkürler efendim.Pahalı falan ama A tier psu, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun biraz pahalı ama çok güzel bie modelAsus Thor 1200W satın aldım, herkese teşekkürler.
ROG-THOR-1200P | Güç Kaynakları | ROG Türkiye
ROG Thor 1200W Platinum Güç Kaynağı, Aura Sync ve OLED ekranrog.asus.com
Çok çok teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi plat aldım ama 1000w yetmez diye 1200 olsun istedim.Açıkçası böyle en üst düzey bir sistemin varsa işi güvene almak için 1000w plat sertifikalı bir psu öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun biraz pahalı ama çok güzel bie model
Kasanın yan kapağını aç sağ tarafında oradadır kontrolcü. Olabilir güzel fan 12 cmliği de varsa uyumlu olur.Çok çok teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi plat aldım ama 1000w yetmez diye 1200 olsun istedim.
Merhabalar, firma ile iletişime geçtim.Kasanın yan kapağını aç sağ tarafında oradadır kontrolcü. Olabilir güzel fan 12 cmliği de varsa uyumlu olur.
Kapağı açıp kontrol et çok zor değilMerhabalar, firma ile iletişime geçtim.
Alıntıyı görüntüle
Üstteki cevabı aldım. Fan kontrolcülü fan seti alırsam, illa kendi fan kontrolcüsünü kullanmam gerekir mi yoksa kasadaki fan kontrolcüsü kullanılabilir mi? Teşekkürler efendim.
Detaylı bilgi için minnettarım.Kapağı açıp kontrol et çok zor değil
Aynı markanın fanı olacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Kasadaki fan kontrolcüde yer olmasa bile sorun olmaz. Anakartında 2 tane Argb başı var. Yani 2 Argb kontrolcü takabilirsin. Hatta bir tane de corsair için ayrı 3pin koymuşlar o da çalışacaktır başka markalarla yani 3 fan kontrolcü bile takılabilir ama 2 tane yeter diye düşünüyorum.