Neler Yeni

Sistemimin Ramdan Dolayı Kasmasını Nasıl Azaltabilirim?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
benim arkadaşımda benim sistemimin aynısı var.sadece onda 8 gb ram var.warzone oynarken kasıyor ramdan dolayı.onu nasıl azaltabilir?

VorleN

80+ Silver
benim arkadaşımda benim sistemimin aynısı var.sadece onda 8 gb ram var.warzone oynarken kasıyor ramdan dolayı.onu nasıl azaltabilir?
Düşük ayarlarda oynuyorsanız ram'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eğer orta-yüksek grafiklerdeyseniz ramden kaynaklı olma ihtimali var.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük ayarlarda oynuyorsanız ram'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eğer orta-yüksek grafiklerdeyseniz ramden kaynaklı olma ihtimali var.
benim sistemimde hiç kasmıyor.zaten arkadaşımla sistemlerimiz aynı.sadece onda 8 gb ram var.yani kesinlikle ramdan dolayı.

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Diğer sistem özelliklerini yazar mısın

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
8gb ram aşırı az. bence bir ram alsın arkadaşın. şahsen ben laptobumda pubg'yi en düşükte 720p'de 20 fps oynarken sadece ram alaral 1368p'de 100 fps almaya başladım

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bütün cevaplarınız için teşekkürler.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
WARZONE 8 GB RAM ile oynanmıyor. Oyunun RAM kullanımını azaltamazsın.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Ben Rustu arkadaşımda aynı sistemle oynadım 16 GB Ram ile ama bende 8 var. Ben drop yerken bi çok zaman o yemiyor. Sorun tabikide sistemin 16 gb Ram olmaması. Warzone zaten çok ram tüketen bir oyun.

Top Bottom