Düşük ayarlarda oynuyorsanız ram'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eğer orta-yüksek grafiklerdeyseniz ramden kaynaklı olma ihtimali var.benim arkadaşımda benim sistemimin aynısı var.sadece onda 8 gb ram var.warzone oynarken kasıyor ramdan dolayı.onu nasıl azaltabilir?
benim sistemimde hiç kasmıyor.zaten arkadaşımla sistemlerimiz aynı.sadece onda 8 gb ram var.yani kesinlikle ramdan dolayı.Düşük ayarlarda oynuyorsanız ram'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eğer orta-yüksek grafiklerdeyseniz ramden kaynaklı olma ihtimali var.
Ayarlar yüksekse düşürsün ama bu sadece daha az drop yemesine sebep olur. En iyi çözüm 8 GB daha eklemesi.başka çözüm?
WARZONE 8 GB RAM ile oynanmıyor. Oyunun RAM kullanımını azaltamazsın.benim arkadaşımda benim sistemimin aynısı var.sadece onda 8 gb ram var.warzone oynarken kasıyor ramdan dolayı.onu nasıl azaltabilir?
Ben Rustu arkadaşımda aynı sistemle oynadım 16 GB Ram ile ama bende 8 var. Ben drop yerken bi çok zaman o yemiyor. Sorun tabikide sistemin 16 gb Ram olmaması. Warzone zaten çok ram tüketen bir oyun.benim arkadaşımda benim sistemimin aynısı var.sadece onda 8 gb ram var.warzone oynarken kasıyor ramdan dolayı.onu nasıl azaltabilir?