El Profesör
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
rx570 ve ryzen 5 1600 af biribiryle uyumlu mu pubg mobile de kasma oluyor arada aklıma bu geldi direk
en yakın zamanda inşallahram 8+8 gb yapmaya çalışın
PSU değiştirip fazladan 1 tane ram alsanız güzel olursistemi aldım 8 ay önce
bencede steam pubg kasmaz mobile pubg kasar tabii benim pc desadece PUBG mobilede yapıyorsa sistemini suclamana gerek yok
normal pubg de oynayabilirsin düşük ayarlarda tahminimce o kadar kötü değil sisteminbencede steam PUBG kasmaz mobile PUBG kasar tabii benim pc de
psu vatandan almıştım ben adamlar güvence de verdi garantiside var pek bilmiyom ama 80+ şeysiside var yakın zamanda sıkıntı çıkarır mı?PSU değiştirip fazladan 1 tane ram alsanız güzel olur
hocam benim pc maaşallah steam pubg 90 fps mobile pubg 40 fpsnormal PUBG de oynayabilirsin düşük ayarlarda tahminimce o kadar kötü değil sistemin
Koruması çok iyi olan bir PSU değilpsu vatandan almıştım ben adamlar güvence de verdi garantiside var pek bilmiyom ama 80+ şeysiside var yakın zamanda sıkıntı çıkarır mı?
high medium arasıda rahat oynarım diye düşümüyorum youtubada testlerde öyleydinormal PUBG de oynayabilirsin düşük ayarlarda tahminimce o kadar kötü değil sistemin