CS de Afterburner çalışmıyor diye biliyorum.Hocam oyun içi Afterburner ekranından atarsanız daha iyi olur ama burdan gördüğüm kadarıyla ideal değerlere sahipsiniz
Çalışmıyor mu? Test videolarında falan hep var ama Afterburner ekranı, ben de açıyordum hattaCS de Afterburner çalışmıyor diye biliyorum.
Msi Afterburner'dan bahsediyoruz değil mi?Çalışmıyor mu? Test videolarında falan hep var ama Afterburner ekranı, ben de açıyordum hatta
Hocam oyuniçi OSD bilgi ekranından söz ediyorum durun test videosu da atayımMsi Afterburner'dan bahsediyoruz değil mi?
Çalışmıyor olması lazım.
Hocam allow third party fdiye bir kod var onda çalışıyor ama reakabetçi güven faktörü azaltıyor.Hocam oyuniçi OSD bilgi ekranından söz ediyorum durun test videosu da atayım
Şunun gibi çıkıyor olması lazım değerlerin ben de çalışıyordu çünkü. Videolarda falan da millet onu kullanıyor
video eski bi güncelleme sonrası afterburner ekranı gelmiyor cs deHocam oyuniçi OSD bilgi ekranından söz ediyorum durun test videosu da atayım
Şunun gibi çıkıyor olması lazım değerlerin ben de çalışıyordu çünkü. Videolarda falan da millet onu kullanıyor
cs işlemci odaklı bir oyun cod gta gibi ekran kartına yük bindirecek oyunları deneyebilirsin yada stress testine sokup bakabilirsin sıcaklıklara
İşlemci için yeni fan almış ama sanırsam, 720p GTA 5 , düşük çözünürlük CS ve BF1'de denemesi lazım ya da direkt Stress testine sokacakvideo eski bi güncelleme sonrası afterburner ekranı gelmiyor cs de
cs işlemci odaklı bir oyun cod gta gibi ekran kartına yük bindirecek oyunları deneyebilirsin yada stress testine sokup bakabilirsin sıcaklıklara
bilmiyorum konu çok detaylı değil bir şey diyemiyeceğim o yüzdenİşlemci için yeni fan almış ama sanırsam, 720p GTA 5 , düşük çözünürlük CS ve BF1'de denemesi lazım ya da direkt Stress testine sokacak