Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası

Yakar

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhaba, yakın zamanda 2. el rx 6700xt ekran kartı satın aldım ve bu ekran kartını xigmatek 600 watt psu ile kullanıyordum, fakat sürekli ekteki hatayı alıyordum. Birden fazla driver denedim ve hepsinde aynı sorunu yaşadım. En sonunda forumda psu kaynaklı olabileceği söyleniyordu ve gittim msi 750 watt psu aldım. Taktım ve tekrar aynı sorunla karşılaştım. Oyun oynarken gpu-z log kayıdı aldım (hata vermedi). Birisi bana bir çözüm bulursa çok sevinirim. Log: https://filebin.net/sav7eodx88a559r6

Ekran görüntüsü 2023-06-01 123956.webp

Wattman hatası bu oluyor. 5600xt kullanıyorum bende de sık oluyordu 550den 700w psuya geçtim artık arasıra oluyor. Sanırım ddu ile temiz kurulum ve psu değişimi sorunu çözecektir. Ancak tekrar etmesi muhtemel çünkü hem yazılımsal hem de donanımsal bir arıza.

Wattman hatası bu oluyor. 5600xt kullanıyorum bende de sık oluyordu 550den 700w psuya geçtim artık arasıra oluyor. Sanırım ddu ile temiz kurulum ve psu değişimi sorunu çözecektir. Ancak tekrar etmesi muhtemel çünkü hem yazılımsal hem de donanımsal bir arıza.
İkisini de yaptım ama sorun hala devam ediyor. Sorunun donanımda mı yazılımda mı olduğunu öğrenmem lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri