SİSTEMLERE EN AZ %20 ZAM GELİYOR

dostlar trt bandrol filan zamlar geliyormus artik toplama pc satan siteler toplanmis sekilde degil tek tek parcalari yollayacakmis bu isler bitiyo diyolar?

Şöyle olur muhtemelen. Bundle veya ürün tetikleyen sepette indirim yaparlar.
Mesela inno3d 5070 ti ile alımda şu bilesenler indirimli gibi :D.
Ne hikmetse PC bilesenleri de orda olur.
Ama kendileri toplamaz muhtemelen artik. Alıcı kendi toplar.

Gaming gen'i aradım haberimiz yok diyorlar. Bu olay nedir arkadaşlar bu nasıl haber önü arkası yok "eyvah bittik batıyoruz kapancak şöyle vergi gelmiş cart curt" bu nedir arkadaşlar.

Kasımda 5060 sistem almayı düşünüyordum.Beklemeden 25k civarı düşerse çekeyim mi hemen?

Gaming gen'i aradım haberimiz yok diyorlar. Bu olay nedir arkadaşlar bu nasıl haber önü arkası yok "eyvah bittik batıyoruz kapancak şöyle vergi gelmiş cart curt" bu nedir arkadaşlar.
Gaming gendekiler bilmez ki yumurta kapıya dayanınca herkes bindirim yapınca yaparlar

mesut çevik, vatan bilgisayar ile sponsorluk anlaşması bulunuyor, yani bu dedikleri %99 doğru. ayriyeten konudaki vatan bilgisayar ekran görüntülerini görünce az buçuk konunun vahameti gözler önüne seriliyor.

Bu korku ayağına şimdi hali hazırda etkili olmayan markalar bile ekstra fiyat koyar sistemlere gider ayak :D

Geri