Neler Yeni

Sistemlerinizden Para Kazanıyor musunuz

Berkarda

80+ Silver
Desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın) Ama Valla kimler kaçırıyor kimler... gariban yapsa herşeyde yakalanıyor 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5M de az para değil resmen ekonomiyi adamın sayesinde düzeltecekler bu vergi dairesi
hakediyorlarda bu kadar değil

sitesi var ürün başına fatura kesmesi lazım 100 ürün satıyorsa 20sine falan kesiyordu banka hesabını kontrol ettiler ortalama 50 60k kacırmıstır 1.5m gibi korkunc rakamda ceza kestiler ödedi o da
ev alınır o para ile ama bu reis napıcak o kadar paray ı umarım düşündüğüm değildir

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bir çoğunuzun devasa özelliklerde PC'si var kimimizin de orta dereceli.. Sorum aslında Sizler Bunları zevk için mi topluyorsunuz yoksa bu sistemler sayesinde bir yerlerden elde ettiğiniz geliriniz var mı?

-Maksat Sohbet
aslında birkaç tane yazılım dili biliyorum çok temel seviyeden birde catia ve solid te tasarım yapmayı biliyorum vs vs ama konu işe dökmeye gelince dökemiyorum 18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum ve babam sanayide kalıp ustası ya bak her yerde işte yazılımdan olsun hadi parça tasarlama onun programını yazma vs den girmeye çalışıyorum kesinlikle almıyorlar ya beni alıcaklarına alıyolar bi suriyeli zaten çoğu kaçak vatandaş bile değil ne sigorta yatırıyorsun ne bir şey veyion 10k susuyolar türkiyede genç olmak çok zor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
r Bunları zevk
1690679005831.png

hakediyorlarda bu kadar değil

ev alınır o para ile ama bu reis napıcak o kadar paray ı umarım düşündüğüm değildir
Aynen 1.5 Milyon tl az para değil 50 60K arası kaçakçılık yapan adama bence en fazla 200 bin falan gelmesi lazımdı Allah sabır versin yinede

Berkarda

80+ Silver
Bir birinin canına kast eden insanlara bile bu cezaları vermiyorlar üzücü
https://forum.donanimarsivi.com/konu/esenyurtdaki-akil-almaz-cinayet.783825/ buda mesela 6 ay max bence

Aynen 1.5 Milyon TL az para değil 50 60K arası kaçakçılık yapan adama bence en fazla 200 bin falan gelmesi lazımdı Allah sabır versin yinede
o sırada bu haber https://www.birgun.net/haber/saray-a-gunde-18-milyon-lira-407058

Berkarda

80+ Silver
Böyle suçlara gelince ya dava erteleniyor ya adamlar bulunamıyor yada ceza almıyor ama konu 1 TL bile vergi olunca sinirleniyorlar 😅 yaz kızım cezayı
kararı verildi 1 trilyon milyar tl dolar euro bir şey yaz random

bizmi ödüyecez hem maaşıma zam istiyordum

Son düzenleme:

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Para kazanmak için güçlü PC toplamaya çalışıyorum ama pcde yaptığım ek iş gibi asıl mesleğim farklı.Tabi bi süre sonra zevk işine dönüyor (argb,kablosuz fare,klavye,kulaklık vb)

Top Bottom