Neler Yeni

Sistemlerinizden Para Kazanıyor musunuz

Berkarda

80+ Silver
Zaten bu ülkede vergilerden dolayı artık içerik üreticileri bile isyan ediyor gördüğüm tanıdığım bir çok içerik üreticisi var yabancı site kuranlar yabancı youtube kanalı kuranlar ve yabancı platformlarda sosyal medya dijital danışmanlık hizmeti verenler var hepside hala TR de vergilerden şikayetçi
%20 alınca devlet harçlık gibi bir şey oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım İşinde biraz daha ilerletirsin kendini...😇
sende umarım gelecekte iyi bir meslek sahibi olursun :giggle:

%20 alınca devlet harçlık gibi bir şey oluyor

sende umarım gelecekte iyi bir meslek sahibi olursun :giggle:
Hep yabancılar içerik üreticileri olarak bizden daha fazlalar çünkü adamlar hallerinden memnun :D
ama bizde akıllarına gelse sokakta ki dilenciye bile bedava para alıyor diye vergi çekerler :D

Berkarda

80+ Silver
Hep yabancılar içerik üreticileri olarak bizden daha fazlalar çünkü adamlar hallerinden memnun :D
ama bizde akıllarına gelse sokakta ki dilenciye bile bedava para alıyor diye vergi çekerler :D
dilenci gördüm 25 kuruş verdiler eskiden 1 tl derler şimdi 5 tl diyor (ciddiyim) duydum

Zevk.
Para kazanmak ister miydim? İsterdim elbet, kim istemez. Ama kim uğraşıcak onunla. Vergisidir osudur busudur dünya kadar iş.
Bende zamanında cart curt diye uğraşmak istememiştim ama kendi başıma siteler yaptım blog siteleri ingilizce ve türkçe 3 tane siteyi bilgisayar olmadan idare ediyordum hepsini adsense'ye onaylatmıştım çıtırından da olsa gelirleri vardı günlük 2500 ziyaretçi alıyordu siteler sattım sonra 12 bin falan kazandım bu işlerden

Bende zamanında cart curt diye uğraşmak istememiştim ama kendi başıma siteler yaptım blog siteleri ingilizce ve türkçe 3 tane siteyi bilgisayar olmadan idare ediyordum hepsini adsense'ye onaylatmıştım çıtırından da olsa gelirleri vardı günlük 2500 ziyaretçi alıyordu siteler sattım sonra 12 bin falan kazandım bu işlerden
Yani bence zevkli bir işdir bu kendi siteni tasarlıyorsun insanlar gelip okuyor istediğini yazıyorsun istediğin içeriği ekliyorsun ben tekrar başlıycam domain hosting alıp

dilenci gördüm 25 kuruş verdiler eskiden 1 TL derler şimdi 5 TL diyor (ciddiyim) duydum
Zaten dilenciye 50 krş 1 tl versen etrafta kimse olmasa döver seni 😁 taksim civarlarında

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
dilenci gördüm 25 kuruş verdiler eskiden 1 TL derler şimdi 5 TL diyor (ciddiyim) duydum
dostum öze değilse ne yaparak kazanıyorsun acaba bende bişeyler ile uğraşmak istiyorum fikir edinmek için soruyorum söyemek istemessen anlarım.

Berkarda

80+ Silver

Yani bence zevkli bir işdir bu kendi siteni tasarlıyorsun insanlar gelip okuyor istediğini yazıyorsun istediğin içeriği ekliyorsun ben tekrar başlıycam domain hosting alıp
modelleme yapıyorum bende web sitesi açmayı düşündüm ama tanıtım nereden yapıcam diye düşündüm vazgeçtim

modelleme yapıyorum bende web sitesi açmayı düşündüm ama tanıtım nereden yapıcam diye düşündüm vazgeçtim
İşinde yeniysen tam profesyonel değilsen site açmanı önermem hosting ve domain fiyatları da uçmuş şuan ama işinin ehli isen tabiyki profesyonel bir site açabilirsin

dostum öze değilse ne yaparak kazanıyorsun acaba bende bişeyler ile uğraşmak istiyorum fikir edinmek için soruyorum söyemek istemessen anlarım.
En kolayı içerik üretmek yada forum siteleri kurmak veya blog siteleri kurmak her türlü içerik farketmeksizin haber paylaşmak teknoloji bilgi korku

Berkarda

80+ Silver
çok kazanmıyorum ben 1.ay 300 dolar 2.ay 570 falan 3.ay 260 dı 4.ay yanni bu ay 680 bekliyorum ayın 12 sinde 4.olacak ama kripto ıvır zıvır uğraşıyorum ve vergisiz

Ney? Başka yerde söyleme gülerler
mesela ben :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: uğraşıyorum baya aşırı yoruyor bu pc

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Herşeyin en iyisini hak ederinsan ama bu hakkı elinden alırlar. Zevk işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç