Neler Yeni

Sitede dolaşırken karşıma çıkan şey

Keremdiyola

80+ Bronze
İos telefon kullanıyorum derslerden dolayı gözüm çok yorulduğu için göz dinlendirme yöntemleri için Google da araştırmaya başladım normalde onedio hiç sevmem ama zamanında iyi gelmişti göz nasıl dinlendirilir yazıp onedionun sitesine girdim karşıma bu çıktı internete yazdığım zaman kripto para çıkıyor asla telefonumdan vb mining yapmadım yapmamda

vazgeçede tamamada basmadan sekmeyi kapattım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıklayabilecek biri varmı

Son düzenleme:

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Keremdiyola

80+ Bronze
Virus kapmış olabilir bende de böyle saçma şeyler çıkıyordu telefonu sıfırlamama rağmen geçmedi mecburen yenisini aldım
Ama ilk kez şimdi çıktı telefon 8 aylık kendim birleyler yapmayı denesem olmaz girdiyse normal format işe yarar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu kimse görmüyor galiba

Keremdiyola

80+ Bronze
bende iphone 8 vardı format attım maalesef işe yaramadı mecburen satıp yenisini aldım
Henüz 16 ay falan garantisi var başka bir anormallik yok şimdi ayni yere birdaha giricem yine çıkarsa sitedendir çıkmazsa veya bidaha hiç çıkmazsa reklamdır diye düşünüyorum ama başka yerlerde çıkarsa sanırım servise göndericem:(

Keremdiyola

80+ Bronze
garanti sanırım bununla uğraşmaz. telefon modeli nedir ?
Arkadaşımda olmuştu işletim sistemini yenileyip göndermişler garanti bakiyormuş siteye girdim daha çıkmadı şimdi kaspersky indircm birdaha herhangi bir yerde çıkarsa yollayacağım sizce daha çıkmazsa sorun olur mu

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Arkadaşımda olmuştu işletim sistemini yenileyip göndermişler garanti bakiyormuş siteye girdim daha çıkmadı şimdi kaspersky indircm birdaha herhangi bir yerde çıkarsa yollayacağım sizce daha çıkmazsa sorun olur mu
telefona antivirüs indirme telefonu yavaşlatır

Keremdiyola

80+ Bronze
telefona antivirüs indirme telefonu yavaşlatır
İndirdikten sonra format atacağım
Yada belki indirmem tek sorunum şarj hızlı bitiriyor pil sağlığım 86 ama çok da hızlı değil 3,4 saat ders anında gidiyor birde zoom ders varken arkadan pes mobile oynayınca ısınıyor onun dışında kasperskydeki tüm sorulara cevabım hayır (makalesi vardı ) bir format atacağım ama büyük ihtimal içim içimi yiyecek ve garantiye göndereceğim

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
İndirdikten sonra format atacağım
Yada belki indirmem tek sorunum şarj hızlı bitiriyor pil sağlığım 86 ama çok da hızlı değil 3,4 saat ders anında gidiyor birde zoom ders varken arkadan pes mobile oynayınca ısınıyor onun dışında kasperskydeki tüm sorulara cevabım hayır (makalesi vardı ) bir format atacağım ama büyük ihtimal içim içimi yiyecek ve garantiye göndereceğim
sat kurtul :D

Keremdiyola

80+ Bronze
Top Bottom