Neler Yeni

Sitedeki Gizli/Yıldızlı Şifreleri Bulma.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Onur
Arkadaşlar superonline modem WAN şifremi öğrenmek için modem arayüz sitesinden (F12) incele yaptığımda type=password olarak gözüküyor bu password yazısını düzenleyip text yaptığımızda ise bize WAN şifremizi veriyor fakat bende orası şifreyi vermek yerine ***sensitive data replaced*** ben bu yazıyı gördükten sonra sanırım bu yöntem fix yemiş dedim fakat bir arkadaşımızla 1e1 aynı modemi kullanıyoruz ve oda benim yaptığım yöntemi yaparak arayüze giriş yaptığında şifresini başarılı bir şekilde alıyor kendisi mozilla,brave gibi tarayıcıların hepsinden bu yöntemle şifresini almış ben o tarayıcıları indirip onlarla denememe rağmen yine alamadım. Aşağıdaki görselde benim aldığım ss var.

cats-vert.jpg

Bu görselde de arkadaşın aldığı ss var.

1739707834636.jpg

Sizce bunun sebebi nedir detaylı baktığımda bazı yazıların yerleri birbirinden farklı gözüküyor, yardımcı olabilecek var mı?

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
modem aynı olsa bile sürüm farklı olabilir. ayarlarda altta falan sistem yedekleme gibi bir şey var ise yedekleme yap yedeklenen dosyayı not defteri ile açıp şifreyi görebilirsin

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem aynı olsa bile sürüm farklı olabilir. ayarlarda altta falan sistem yedekleme gibi bir şey var ise yedekleme yap yedeklenen dosyayı not defteri ile açıp şifreyi görebilirsin
Tam olarak nerede, tarif edebilir misiniz? Şöyle bir yer buldum fakat burası değil sanırım.
cats.jpg

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Modem Yapılandırmasını Yedekleme

1. Giriş yaptıktan sonra System Tools (Sistem Araçları) menüsüne gir.
  2. Configuration File (Yapılandırma Dosyası) sekmesini aç.
  3. Backup (Yedekleme) butonuna tıkla.
  4. Dosya bilgisayarına .cfg veya .xml formatında indirilecektir.
internette bu şekilde yazıyor varsa menülerde bunlar yedekleme yap. inen dosyayı da not defteri ile aç bak genelde yazıyor içinde

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Modem Yapılandırmasını Yedekleme

1. Giriş yaptıktan sonra System Tools (Sistem Araçları) menüsüne gir.
  2. Configuration File (Yapılandırma Dosyası) sekmesini aç.
  3. Backup (Yedekleme) butonuna tıkla.
  4. Dosya bilgisayarına .cfg veya .xml formatında indirilecektir.
internette bu şekilde yazıyor varsa menülerde bunlar yedekleme yap. inen dosyayı da not defteri ile aç bak genelde yazıyor içinde
Maalesef öyle bir yer göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom