Neler Yeni

siteler dogru dimi cok kararsız kaldım

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
arkadaşlar cok araştırma yaptım ama bulamadım
ayni sitte dimi

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
tr den alınca vergisizmi anlamadim ingiliz sitesindede ayni urun ama ondada vergi almiyo
Site doğru 1. ve 2.'de doğru fakat, sanma ki başına tr. geldiği için Türkiye'den gönderiliyor. TR sub domaini hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece dil türkçe oluyor display'da türkçe görüyorsun. Bir de tr'den girdiğin için atıyorum bir arama yaptın direksiyon setiyle alakalı Türkiye'ye göndermeyen satıcılar görünmüyor. Anlayacağın boş uğraştan kurtarıyor.

EDİT: Her 2 sitede de vergi vermek zorundasın. Çok pahalı bir şey almayacaksan {Max} 16.50-47 tl küsür civarlarında bir vergisi cıkıyor. Bir pakette 4 farklı ürün olmasın, PTT açıp bakıyor ürün total'i %20'si kadar vergi alıyor. 1 Pakette en fazla 2 tane ürün olsun yoksa %20 kilitlerler. @dost ayran

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site doğru 1. ve 2.'de doğru fakat, sanma ki başına tr. geldiği için Türkiye'den gönderiliyor. TR sub domaini hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece dil türkçe oluyor display'da türkçe görüyorsun. Bir de tr'den girdiğin için atıyorum bir arama yaptın direksiyon setiyle alakalı Türkiye'ye göndermeyen satıcılar görünmüyor. Anlayacağın boş uğraştan kurtarıyor.

EDİT: Her 2 sitede de vergi vermek zorundasın. Çok pahalı bir şey almayacaksan {Max} 16.50-47 TL küsür civarlarında bir vergisi cıkıyor. Bir pakette 4 farklı ürün olmasın, PTT açıp bakıyor ürün total'i %20'si kadar vergi alıyor. 1 Pakette en fazla 2 tane ürün olsun yoksa %20 kilitlerler. @dost ayran
hocam icinde direksiyon pedal vites olcak bu kadar onlarda kutunun icinde
bir sıkıntı cıkarmı ?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram