Sitelerden virüs bulaşır mı?

Loxerith

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,929
Googledan steam profile resim ekleme arattım azcık aşağılarda bir siteye girdim sitede arapça türkçe karışık şeyler yazıyor bir de yanlışlıkla bir yeremi tıkladıysam beni bir havaalanı sitesine attı virüs falan bir şey bulaşırmı bundan

Googledan steam profile resim ekleme arattım azcık aşağılarda bir siteye girdim sitede arapça türkçe karışık şeyler yazıyor bir de yanlışlıkla bir yeremi tıkladıysam beni bir havaalanı sitesine attı virüs falan bir şey bulaşırmı bundan
Bir antivirüs yazılımı kurabilir veya DNS bazlı virüs controller kullanabilirsin. Ben DNS tarafında aşağıdaki adresleri kullanıyorum virüslü sitelere sokmuyor
DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1

Bir antivirüs yazılımı kurabilir veya DNS bazlı virüs controller kullanabilirsin. Ben DNS tarafında aşağıdaki adresleri kullanıyorum virüslü sitelere sokmuyor
DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1
Yerli dns adresi mi :) ben kullanmazdım, kullanmıyorum da zaten. Muhtemelen kapanmıştır siteleri bile açılmıyor zaten, ikincil olan ise DoH olmadığı için malware filtresi yok.

DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1
Malwarebytestan tarattım yeterli olurmu

İnternet sitelerinden bir şey indirmediğiniz sürece kapabileceğiniz en büyük virüs saçma sapan sitelerde bildirimlere izin vermek olur 😁

Yerli dns adresi mi :) ben kullanmazdım, kullanmıyorum da zaten. Muhtemelen kapanmıştır siteleri bile açılmıyor zaten, ikincil olan ise DoH olmadığı için malware filtresi yok.
Malware filtresi var google da virüslü siteler diye aratıyorum oradaki virüslü sitelere giriyorum girmiyor. DNS kapatıyorum giriyor. Bu DNS servisi Nattez e satıldı diye biliyorum, o yüzden eski sitesi açılmıyor

Malwarebytes herşeyi bulur.

Geri