Sitem konusunda fikirleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?

Reaksiyon skoru
2
Ekran kartı AMD RX580 8GB
İşlemci AMD ryzen 5 5500
Ram Twinmos A520M-A Pro
Soğutucu AMD stok fan
Güç kaynağı Strong ST600W 80+ bronz
Kasa yok uzay montaj olacak

Not:Ekran kartı ikinci el diğer parçalar sıfır

Ekran kartı 2700 TL
İşlemci 2850 TL stok fan dahil
Ram 1300 TL
Depolama 1200 TL
Anakart 2300 TL
Güç kaynağı 1400 TL

Toplam 11750 TL

kardom hazır 2.el toplu sistem alsan daha mantıklı bence ama sana kalmış kardo

Ekran kartı AMD RX580 8GB
İşlemci AMD ryzen 5 5500
Ram Twinmos A520M-A Pro
Soğutucu AMD stok fan
Güç kaynağı Strong ST600W 80+ bronz
Kasa yok uzay montaj olacak

Not:Ekran kartı ikinci el diğer parçalar sıfır

Ekran kartı 2700 TL
İşlemci 2850 TL stok fan dahil
Ram 1300 TL
Depolama 1200 TL
Anakart 2300 TL
Güç kaynağı 1400 TL

Toplam 11750 TL
ekran kartı çok pahalı

kardom hazır 2.el toplu sistem alsan daha mantıklı bence ama sana kalmış kardo
Pek güven olmuyor bee
Hem sadece ekran kartı hariç ful sıfır yani güvenilir ve ikinci el parça sadece ekran kartı olduğu için sadece ekran kartında bişey olabilir ama ful ikinci el alırsam bazı parçalarda sıkıntı olabilir yada kısa bir ömrü kalmış olabilir ha belki ekran kartı sağlamdır belki işlemcisi sağlam olabilir ama bir sürü parça var ve illah birinde bir şey olabilir, olmayadabilir satıcıya bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı çok pahalı
Çoğunluk bu fiyatı verdi daha düşüğü olabilir ama ben bulmadım

Pek güven olmuyor bee
Hem sadece ekran kartı hariç ful sıfır yani güvenilir ve ikinci el parça sadece ekran kartı olduğu için sadece ekran kartında bişey olabilir ama ful ikinci el alırsam bazı parçalarda sıkıntı olabilir yada kısa bir ömrü kalmış olabilir ha belki ekran kartı sağlamdır belki işlemcisi sağlam olabilir ama bir sürü parça var ve illah birinde bir şey olabilir, olmayadabilir satıcıya bağlı
2. el 11 bine 3060 ryzen 5 3600 lu sistem aldim 2 ay once biraz zamana birakirsan iyi toplayabilirsin hemen olmuyor bu pc toplama isi en azindan benim icin oyle. alirsan hayirli olsun hocam (not 1200 de sogutucu+macun degisimine verdim)

2. el 11 bine 3060 ryzen 5 3600 lu sistem aldim 2 ay once biraz zamana birakirsan iyi toplayabilirsin hemen olmuyor bu pc toplama isi en azindan benim icin oyle. alirsan hayirli olsun hocam (not 1200 de sogutucu+macun degisimine verdim)
Uzun bir süre ayrı ayrı toplamaktan bahsediyorsan tabi güzel olur ben ful toplu kasadan bahsediyorum. Sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri