K kemal999 80+ Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim kemal 4 Kasım 2024 #1 yardımlarınızı bekliyorum sitem için sitemap.xml nasıl yapıcam bilmiyorum otomatik bir sistem varmı bir blog yazısı atınca eklesin ?
yardımlarınızı bekliyorum sitem için sitemap.xml nasıl yapıcam bilmiyorum otomatik bir sistem varmı bir blog yazısı atınca eklesin ?
kupır 80+ Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 250 İsim Mustafa SAĞDIÇ Steam mstfsgdc Twitter sagdic Discord mstfsgdc 4 Kasım 2024 #2 Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor.
Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor.
K kemal999 80+ Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim kemal 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kupır yazmış: Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor. Devamı için tıklayın... php
kupır yazmış: Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor. Devamı için tıklayın... php