proton_mail
80+
Olmuş mu?
Son düzenleme:
Site güzel olmuş eline koluna sağlık biraz daha özellik gelebilir işte siteye kayıt ol siteye yada site kurucusu felanArkadaşlar merhaba. Karanlık mod yaptım siteme. Kendim kodladım. Sizce nasıl olmuş? Önerebileceğiniz renk paletler varsa ona da açığım.
Yavaş yavaş öğrenirsin ya çok zor o konular bende bir ara heves etmiştim ama yok öğrenemedimHocam token, cookie konularını biraz daha öğreneyim yapacağım onu da. Yoksa backend'ini yazdım ve testlerini yaptım. React bilmiyorum biraz ve haliyle JavaScript ama Java çok iyi biliyorum.
Sağ ol hocam. Çok güzel bir site. Teşekkür ettim. Mesela ben de card animasyonu yaptım ama güç bela. Bu site işime yarayacak bayağı.5709 UI elements: CSS & Tailwind
uiverse.io
Şu site işine yarayabilir hocam.
oo site süpermiş lan helal olsun5709 UI elements: CSS & Tailwind
uiverse.io
Şu site işine yarayabilir hocam.
Evet hocam, burada baya güzel hazır tasarımlar var. Her türlü şeyi yapıp koymuş adamlar.Sağ ol hocam. Çok güzel bir site. Teşekkür ettim. Mesela ben de card animasyonu yaptım ama güç bela. Bu site işime yarayacak bayağı.
Bunu ekleyeceğim hocam. Attack on Titan müzikleri çalsın direkt sitemde.Evet hocam, burada baya güzel hazır tasarımlar var. Her türlü şeyi yapıp koymuş adamlar.
Öyle bir şey yaparsan siteni gün boyu arka planda açık bırakırım
hocam iyi de bence arkaplanı tam siyah yapmayın çok uymuyor gibi rengiArkadaşlar merhaba. Karanlık mod yaptım siteme. Kendim kodladım. Sizce nasıl olmuş? Önerebileceğiniz renk paletler varsa ona da açığım.