Web sitem nasıl olmuş

Arkadaşlar merhaba. Karanlık mod yaptım siteme. Kendim kodladım. Sizce nasıl olmuş? Önerebileceğiniz renk paletler varsa ona da açığım.

Site güzel olmuş eline koluna sağlık biraz daha özellik gelebilir işte siteye kayıt ol siteye yada site kurucusu felan

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam token, cookie konularını biraz daha öğreneyim yapacağım onu da. Yoksa backend'ini yazdım ve testlerini yaptım. React bilmiyorum biraz ve haliyle JavaScript ama Java çok iyi biliyorum.
Yavaş yavaş öğrenirsin ya çok zor o konular bende bir ara heves etmiştim ama yok öğrenemedim :)

Şu site işine yarayabilir hocam.

Sağ ol hocam. Çok güzel bir site. Teşekkür ettim. Mesela ben de card animasyonu yaptım ama güç bela. Bu site işime yarayacak bayağı.

oo site süpermiş lan helal olsun

Sağ ol hocam. Çok güzel bir site. Teşekkür ettim. Mesela ben de card animasyonu yaptım ama güç bela. Bu site işime yarayacak bayağı.
Evet hocam, burada baya güzel hazır tasarımlar var. Her türlü şeyi yapıp koymuş adamlar.

Arkadaşlar merhaba. Karanlık mod yaptım siteme. Kendim kodladım. Sizce nasıl olmuş? Önerebileceğiniz renk paletler varsa ona da açığım.
hocam iyi de bence arkaplanı tam siyah yapmayın çok uymuyor gibi rengi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,425
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri