Neler Yeni

Siteme yönetim paneli eklemek istiyorum

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Büyük ihtimal PHP dili ile yazılmıştır siten, adminpanel veya istediğin şekilde bir yol oluştur oraya bir admin paneli projesi yazmaya başla çok basit aslında, yapman gereken şey hazır bi theme bulup oluşturduğun yola atman, backend işlerini sen yap sadece. PDO ile Veritabanı bağlantısı kurup post ekleme yapabilirsin söylediğin gibi, front-end kısmında ise posts veya gonderiler diye bir yol oluştur bu da sana kalmış, sabit bir index'i olması lazım ve dinamik olması lazım biraz araştır anlarsın ne demek istediğimi, o sayfaya erişildiğinde dbye istek atıp postları çeksin. Dinamik olduğunda bu postları ekrana basmak cok kolay bir şey hem de seo dostu url ayarlamış olursun. Acemisi isen wordpress öğrenip wordpress ile dediğin şeyi yapman daha basit hem de wordpress alıştırması olmuş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Ckeditor ekleyip veritabanı bağlantılarını yapabilirsin. Ckeditor scripti ve PHP bilgisi gerekiyor.

Akagami no shanks

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A Acemisi isen wordpress öğrenip wordpress ile dediğin şeyi yapman daha basit hem de wordpress alıştırması olmuş olur.
Hocam benimde aklıma geldi hatta tema gibi siteyi tek tek böldüm fakat bölüm sonu canavarı wordpress pro geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam benimde aklıma geldi hatta tema gibi siteyi tek tek böldüm fakat bölüm sonu canavarı wordpress pro geldi
:D :D, wordpress ile daha basit işte ama diyorsan öğrenerek yapmak istiyorum. Senin için daha kolay olur.

Top Bottom