Sitrülin Malat hiç ekşi değil

StartPy

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba, bilindik bir yerden sitrülin malat aldım. İlandaki üründen farklı tasarımlı bir ürün gönderdiler. Yeni etiket gelmemişti eski etiketi yapıştırıp gönderdik dediler. 1-2 gündür kullanıyorum. Hiç ekşi değil, çamaşır suyu gibi bir kokusu var, kıvamıda kreatin gibi. Hiç ekşi tadı almayınca garipsedim. Proteinocean kullanıyordum daha önce acayip ekşiydi. Sizce bu ürün nedir? Arjinin filan olabilir mi diye düşünüyorum. Yardımınızı bekliyorum dostlar.

Ekler

• 22222.jpg
    22222.jpg
    331.4 KB · Hit: 110
hangi marka bu

Orijinal değildir muhtemelen böyle suplementleri bilindik kaliteli markalardan seçmeye özen gösterin

grizzone adlı marka kutay kardeşimin sponsoru bende güncel olarak creatinlerini kullanıyorum bir soru ile karşılaşmadım

Kötü reklamlarını yapmış olmayayım.
Markanın kötü olduğunu düşünüyorum dersen kötülemek olmaz.Ek olarak ben de öyle düşünüyorum.At çöpe gitsin.Türkiye de ki supplement markalarını pek tercih etmemeye çalışın.Devlet adam akıllı kontrol etmediği için önüne gelen marka açıyor.Hammadde zaten Allah a emanet bir şey.Olimp multipower tarzında ithal markalar hakkını veren markalar biraz pahalı gelebilir.İthal olmayan supplement markası olarak,türkiyede ise hiq her ne kadar şişirilmiş dense de birçok supplement markasını denemiş birisi olarak kaliteli bir marka olduğun düşünyorum.

Satıcı böyle bir cevap verdi. "Citrulline malate yerine çok daha iyi form olan l-Citrulline formuna geçildi pump ve hissiyat olarak daha çok etki sağlamaktadır"

Sitrülin malat daha iyi diye biliyorum. Fikriniz nedir dostlar ?

Satıcı böyle bir cevap verdi. "Citrulline malate yerine çok daha iyi form olan l-Citrulline formuna geçildi pump ve hissiyat olarak daha çok etki sağlamaktadır"

Sitrülin malat daha iyi diye biliyorum. Fikriniz nedir dostlar ?
kimse benim yoğurdum ekşi demez

Geri