Neler Yeni

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
sivas cumhuriyet üniversitesinde okumuş,okuyan veya herhangi bir tecrübesi olan
sivas cuhmuriyet üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü bitirmiş ve halen devam eden
sivas hakkında düşüncelerini söylemek isteyenler
yks 2022 tercihlerime göre yüksek bir ihtimalle burası gelicek bilgisi olan varsa ve şahsımla paylaşırsa çok mutlu olur sevgi saygı duyarım
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

NespaY

80+ Silver
sivas cuhmuriyet üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü bitirmiş ve halen devam eden
yks 2022 tercihlerime göre yüksek bir ihtimalle burası gelicek bilgisi olan varsa ve şahsımla paylaşırsa çok mutlu olur sevgi saygı duyarım
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Dostum şöyle söyleyeyim Türkiye'de bilindik güzel bir üniversitede okumazsan bilgisayar mühendisliğini maalesef hiç iş bulamazsın. Türkiye'de işler böyle ilerliyor maalesef her yerde üniversite olduğu için.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Muhtemelen burada denk gelmezsin.
O yüzden Sivas Üniversitesi'nin ya da Üniversite'nin bilgisayar mühendisliği bölümünün Instagram sayfasına gir, takipçilerden bulursun.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Aga 12 yil sivasta kaldim arkadaşım da bilgisayar mühendisliği okuyor şahsen benim hoşuma gitmiyor guzel bir sehir de değil. Ben kendim gaünde okuyorum kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Cüdeki binalar çok eski ve iç karartıcı. Benim şahsi düşüncem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga 12 yil sivasta kaldim arkadaşım da bilgisayar mühendisliği okuyor şahsen benim hoşuma gitmiyor guzel bir sehir de değil. Ben kendim gaünde okuyorum kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Cüdeki binalar çok eski ve iç karartıcı. Benim şahsi düşüncem.
kanka kendimde şahsen doğma büyüme antepliyim burası gelmezse gaün makine var ondan sonra sen hangi bölümdesin gaün de arkadaşın memnun mu peki her hangi bir bilgin varmı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Adam zaten tercihini vermiş.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Ben Uludağ Bilgisayar düşünüyorum iş konusunda ne gibi bir şey beni bekliyor

Cihangir

80+ Gold
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
sivasta okuyan arkadaşlarım 2. yıl üniversite bıraktı yada değiştirdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
Adam zaten tercihini vermiş.
aynen öyle artık çok geç zaten sadece daha iyi geçmesi için tavsiyeler istiyorum ben tahmin edebiliyorum klasik bir anadolu şehri ve üniversitesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sivasta okuyan arkadaşlarım 2. yıl üniversite bıraktı yada değiştirdi
yapma yaa

memnun musun şehir içinde konuştuğumuzda hep çok zor olduğunu söylüyor ve fakülte binanız çok eski senin eksikliğini hissettiğin herhangi bir şey var mı

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
aynen öyle artık çok geç zaten sadece daha iyi geçmesi için tavsiyeler istiyorum ben tahmin edebiliyorum klasik bir anadolu şehri ve üniversitesi

yapma yaa
Cü gelirse yazarsin ufak tefek tavsiyeler veririm. Zaten üniversite şehrin dışında kalıyor halk otobüsüyle gidersin ancak kötü yanlarından biri bu fakat çoğu işini üniversite içinde görebilirsin zaten

şahin doğan

80+ Platinum
Kimse yanlış anlamasın ama CV'de Sivas cumhuriyet ünisi yazsın istemem.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș

yapma yaa

memnun musun şehir içinde konuştuğumuzda hep çok zor olduğunu söylüyor ve fakülte binanız çok eski senin eksikliğini hissettiğin herhangi bir şey var mı
Valla 20 ye yakin arkadasim cüde okuyor kimi tip kimi saglik kimi bilgisayar vs. memnun olanı görmedim ben. Tabi bu senin beklentine göre degisir. Bir bakarsin iyi bi ortamin çevren olur senin için iyi geçer belli mi olur. Kötü düşünmemek lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom