sıvı/hava soğutma

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar bütçe 400tl ile sıvı soğutma mı yoksa hava soğutma mı almalıyım?
Ayrıca bu bütçeye önerebileceğiniz sıvı veya hava soğutmalar nelerdir?
İşlemci Ryzen 5 3600
Anakart msi pro vdh max

Hocam SilverStone'un sıvı soğutmasında alabilirsiniz.

İşlemci Ryzen 5 3600
Anakart MSI pro vdh max
özelden bir teklifim var :)

Hocam daha dün 600'dü fiyatı artmış https://www.incehesap.com/orion-269...8g-8gb-ddr4-240gb-SSD-gaming-PC-fiyati-42168/
Gruptaki arkadaşlara da sorarak Cooler Master MaterLiquid Lite 240mm alabilirsiniz ama foruma bir sorun.
Malesef hocam fiyat artıyor sürekli ayrıca sistem x556u asus herhalde değil mi bende de aynı laptop var şu anda :) Nasıl memnun musun laptoptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özelden bir teklifim var :)
Nasıl bir teklif :)

Malesef hocam fiyat artıyor sürekli ayrıca sistem x556u Asus herhalde değil mi bende de aynı laptop var şu anda :) Nasıl memnun musun laptoptan

Nasıl bir teklif :)
Hocam bende Lenovo İdeaPad 510 var ve memnun değilim 1080p en düşükte anca 50 FPS civarı veriyor.

Cs de
Hocam bende Lenovo İdeaPad 510 var ve memnun değilim 1080p en düşükte anca 50 FPS civarı veriyor.

Cs de
Aaşağıdaki özelliklerin aynısı asus x556u da var da o yüzden şaşırdım fakat şimdi baktım ram 8miş bendeki 12 idi.Ben memnunum aslında ya çünkü 3 yıl oldu tam bu laptop ile ve neredeyse hiçbir sıkıntı çıkartmadı.Csde de düşükte 1080pde 70fps veriyor yaklaşık.

Aaşağıdaki özelliklerin aynısı Asus x556u da var da o yüzden şaşırdım fakat şimdi baktım RAM 8miş bendeki 12 idi.Ben memnunum aslında ya çünkü 3 yıl oldu tam bu laptop ile ve neredeyse hiçbir sıkıntı çıkartmadı.Csde de düşükte 1080pde 70fps veriyor yaklaşık.
Ne güzel hocam zaten ben bunu satacağım yazın yeni sistem alacağım.

Ne güzel hocam zaten ben bunu satacağım yazın yeni sistem alacağım.
Aynen ben de şu an yeni sistemi toplamaktayım ne kadar iyi desem de pubgde 25fps oynardım :)

İşlemci Ryzen 5 3600
Anakart MSI pro vdh max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,006
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri