Bilgisayarcı.İyi forumlar,
Silverstone PF240 almıştım aylar öncesinde ve AM4 aparat ve vidalarından neredeyse çoğu eksik geldi. Bu aparatları nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
? Hangi bilgisayarcı neredeki bilgisayarcı. Etrafımdakilere sordum zaten bulamadım.Bilgisayarcı.
Ürünü ben almamıştım abim almıştı dediğim gibi aylar öncesinde aldığımız için nerden aldığımızı hatırlamıyor ve faturayı da bulamıyoruz.aldığınız satıcıya yazın belki ücretsiz gönderim yaparlar.
Abin kaç farklı mail kullanıyor olabilir ki? Mail adreslerine girip sipariş ile ilgili mailleri bulmak çok zor bir şey değil.Ürünü ben almamıştım abim almıştı dediğim gibi aylar öncesinde aldığımız için nerden aldığımızı hatırlamıyor ve faturayı da bulamıyoruz.
Denemedik mi sanıyorsun ? Boş yorum yapmaya devam etmek yerine çözüm sunsanız daha iyi olacak. Bildiğiniz satıcı veya site vs. varsa.Abin kaç farklı mail kullanıyor olabilir ki? Mail adreslerine girip sipariş ile ilgili mailleri bulmak çok zor bir şey değil.
Jelatinini yeni açtık, Ürünü alalı 7-8 ay oldu arkadaşım o zamanlar 1200 TL felandı sanırımyani bir soğutmaya iki bin TL vereceğim ve nereden aldığımı hatırlamayacağım, ilginç. Hani sıfır kutuda geliyor ya, bu aparatların sonradan kaybolmuş olamaz mı?
Boş yorum?Denemedik mi sanıyorsun ? Boş yorum yapmaya devam etmek yerine çözüm sunsanız daha iyi olacak. Bildiğiniz satıcı veya site vs. varsa.
Yazdığınız yazmadığınız tüm şeyler aklımıza geldi ve baktık. Mail'i kontrol ettik diye bir şey demedim. Abimin telefon numarası değiştiğinden eski maillerine ulaşımı yok. Sadece aparatlarımı nerden temin edebileceğimi sorduğumu tekrar belirtmek istiyorum.Boş yorum?
Elinde sıfır ama kusurlu bir ürün olduğunu söylüyorsun.
Haliyle sana satıcıya ulaş deniliyor. "Satıcı kim bilmiyorum" diyorsun.
Satıcıyı bul o zaman deniliyor, "Ben değil, abim aldı." diyorsun.
Tamam, abin kontrol etsin o zaman diyoruz,
Abin de parayı ödemiş ama nereye ödemiş, nasıl ödemiş hiç hatırlamıyor.
Satın alım ile ilgili tüm belgeler otomatik olarak alıcıya mail olarak gönderilir.
"Bunu denedik, maili kontrol ettik ama satın alım ile ilgili bir şey yok" diyorsun.
Ödemeyi elden yapmadığın sürece, zarfa koyup yollasan bile mutlaka kaydı olur.
Banka hesabına girip 7-8 ay önceki parasal çıkışı kontrol etsen bile 2 dakikada satıcı kim bulursun.
Sorun yaşandığı zaman çözüm elde edebilmeniz için 2 yıl veya daha fazla garanti imkanınız olur.
Ama garanti için gereken şeyler de kayıp, yani özetle bu siparişin verildiğine dair gereken tüm dekontlar/belgeler kayıp.
Hatta bunlar yetmiyor, ürünü yeni açıyorsun ve onun da içinden vidalar kayıp çıkıyor.
Çözüm için yapılabilecek çok fazla şey var ama özellikle yapmak istemiyor gibisiniz.