D djosidj 80+ Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 174 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Oğuzhan İnce 21 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ben sıvı soğutma alacağım ama fanları rgb değil kendi kasamın fanları rgb onlarla değiştirebilirmiyim herhangi bi sorun olur mu ?
Arkadaşlar ben sıvı soğutma alacağım ama fanları rgb değil kendi kasamın fanları rgb onlarla değiştirebilirmiyim herhangi bi sorun olur mu ?
wh1te 80+ Silver Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2,283 Dahası Reaksiyon skoru 1,249 Yaş 20 Konum çorum İsim özgür küçükdoğan İlgilendiği Kategoriler kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa Instagram ewq_wh1te_qwe Twitter KucukdoganOzgur Facebook ozgur.kucukdogan.39 Discord wh1te#4220 21 Ocak 2021 #2 djosidj yazmış: Arkadaşlar ben sıvı soğutma alacağım ama fanları rgb değil kendi kasamın fanları rgb onlarla değiştirebilirmiyim herhangi bi sorun olur mu ? Devamı için tıklayın... çok dandik bir fan takmadığın sürece değişir sıkıntı olmaz hangi sıvı soğutmaya hangi fanları takacaksın ? Son düzenleme: 21 Ocak 2021
djosidj yazmış: Arkadaşlar ben sıvı soğutma alacağım ama fanları rgb değil kendi kasamın fanları rgb onlarla değiştirebilirmiyim herhangi bi sorun olur mu ? Devamı için tıklayın... çok dandik bir fan takmadığın sürece değişir sıkıntı olmaz hangi sıvı soğutmaya hangi fanları takacaksın ?