S Snyprus 80+ Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 46 Reaksiyon skoru 8 23 Temmuz 2025 #1 Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT RGB 360mm sıvı soğutmaya sahibim ve yaklaşık 10 aydır sorunsuz kullanıyorum. Son birkaç gündür oyun açıkken ince bir sürtünme sesi gibi bir ses geliyor. iCue yazılımı üzerinden fanları balance veya extreme moda alınca ses kesiliyor. Sadece oyunlar açıldığında sıcaklığa duyarlı kendi hız ayarları esnasında ses geliyor. Birkaç yerde fan motorunun yağının azalması veya tozlanması kaynaklı olduğu söyleniyor. Kendim nasıl tamir edebilirim? Garantiye gönderirsem yaklaşık olarak 10-15 gün PC'yi kullanamam.
Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT RGB 360mm sıvı soğutmaya sahibim ve yaklaşık 10 aydır sorunsuz kullanıyorum. Son birkaç gündür oyun açıkken ince bir sürtünme sesi gibi bir ses geliyor. iCue yazılımı üzerinden fanları balance veya extreme moda alınca ses kesiliyor. Sadece oyunlar açıldığında sıcaklığa duyarlı kendi hız ayarları esnasında ses geliyor. Birkaç yerde fan motorunun yağının azalması veya tozlanması kaynaklı olduğu söyleniyor. Kendim nasıl tamir edebilirim? Garantiye gönderirsem yaklaşık olarak 10-15 gün PC'yi kullanamam.