Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Fanlarını bağlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim
Power supply servisten geldi ve monte ettim ama sivi sogutma fanlarini calistiramadim. Nerde hata yapiyorum bu konuda cok bilgim yok. Sata kablosunu taktigim yer yanlis mi? Elimde tuttugum kabloyu nereye takcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Power supply servisten geldi ve monte ettim ama sivi sogutma fanlarini calistiramadim. Nerde hata yapiyorum bu konuda cok bilgim yok. Sata kablosunu taktigim yer yanlis mi? Elimde tuttugum kabloyu nereye takcam?

Ekler

• IMG-20241231-WA0038.jpg
    IMG-20241231-WA0038.jpg
    1.6 MB · Hit: 23

Keyhens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerim
Sıvı soğutma fanlarını anakarta sağlayacaksınız soğutmanın kutusundan çoklayıcı kablo çıkmıştır onu anakarta bağlayacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma fanlarını anakarta sağlayacaksınız soğutmanın kutusundan çoklayıcı kablo çıkmıştır onu anakarta bağlayacaksınız
Gorselde 2 kablo var sata kablosu normalde hdd icin degil mi? Ben elimde tuttugum kabloyu takiyorduk diye hatirliyorum ama o da girmiyor.Oraya ne takiyorduk 1.5ay olunca unuttum. Resim cekmistim ama telefon degistirince resimde gitti.

Power supply garantiye gondercem siye power supply kablolarini sokmustum. Servisten helince monte ettim ama tek takildigim yer attigim gorselde ki kisim.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Ege Y.
İnternette videoları olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular