Yardım Sıvı soğutma ile masaüstünde 80 derece ryzen 5 5500

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
Selamar gamebooster nitro 240mm sıvı soğutma almıştım şimdi taktım fakat sistem wraith steathttanda sıcak çalışıyor bu normal değildir diye düşünüyorum macunuda yeniledim güzlce yaydım mx4 var montajda hata yapmış olabilir miyim

öncelikle 240mm sıvı soğutucu alınmaz. Hadi aldın niye gamebooster aldın. Belki arızalıdır diye tahmin ediyorum ama bu ucuz çin malı malzemelerin ne olduğu belli olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Montajda hata yapmışsındır da o sıvı soğutucu alınır mı be hocam
hocam kelepir fiyata aldım 2.el 500 tl ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle 240mm sıvı soğutucu alınmaz. Hadi aldın niye gamebooster aldın. Belki arızalıdır diye tahmin ediyorum ama bu ucuz çin malı malzemelerin ne olduğu belli olmuyor
arkadaşın attığı testlerde aynı işlemci ile yükte 70 dereceleri görüyordu farklı bir sıkıntı var çözemedim

Belki kasası 360 m desteklemiyodur keşke markayı blogda arkadaşlara sorsaydın be kardeşim 😊

hem kötü model , hem de 2. el muhtemelen bozuk geçmiş olsun hocam.
kasanın üste sığmadığı için öne montajladım bundan kaynakı olabilir mi duruma göre iadeyi basmayı planlıyorum

Yine almazdım hocam. Iyzico parolapara kombosu yapsan phantom spirit 600 e geliyo. Bundan kat kat iyi. Sıvı soğutma istiyom diyosan illa yine alınmazdı bu.
aslında thermalright assassins se düşünüyordum kasam mini kasa sıvı soğutmayı bile Allaha emanet montajlayabildim

kasanın üste sığmadığı için öne montajladım bundan kaynakı olabilir mi duruma göre iadeyi basmayı planlıyorum

aslında thermalright assassins se düşünüyordum kasam mini kasa sıvı soğutmayı bile Allaha emanet montajlayabildim
valla tower soğutma kraldır. 2 bloklusunu kullanıyom phantom sprit. 45 dereceyi geçmiyor işlemcim

O işlemciye stok soğutucu bile yetiyordu keşke almadan önce bir danışsaydınız.

O işlemciye stok soğutucu bile yetiyordu keşke almadan önce bir danışsaydınız.
hocam yetse almazdım zaten konusunu açtım cuma günü wraith stealthla 82 83 derece çalışıyordu işlemci evim konumu kaynaklı yaşadığım şehir dolaylı birde fazla güneş görüyor ve çok sıcak oluyor odam özellikle evdeki klimalar en arka odaya etki etmiyor sistem normalde de extreme ısınıyordu ama wraith stealthttan beter oldu anlamadım

Geri