13oguzzz
80+
Dahası
Sağ veya sol ortada CPU_FAN girişlerine takabilirsiniz.Merhaba, çift işlemcili bir anakartım var. Bu işlemcilerden birine sıvı soğutma taktım. Pompa ve fan kablosu var bunları nereye takmalıyım? Anakart şemasını paylaşıyorum.
Teşekkür ederimValla bende hepsi birbirine birleşiyo en son tek kablo oluyo, onu da CPU fana takmıştım.
Pompa ısındıkça devrini otomatik yükseltiyo diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse fanları CPU_FAN'a taksanız, Fanlar işlemci yüke girdikçe devri artacak, pompanında kendi artacağından fanları bağlamak daha mantıklı geliyor. Daha fazla sirküle ve atık gaz sayesinde daha hızlı soğur.
Pompa otomatik değilsede pompayı CPU_FAN'a takın, altınada fanı takın, anakart kontrollü otomatik zaten hepsi belli bir dereceden sonra devirlerini yükseltecektir diye düşünüyorum.
Pompanın kablosu CPU_FAN'a takılır. Fanın kablosunu _FAN soketlerinden birine tak FRNT_FANMerhaba, çift işlemcili bir anakartım var. Bu işlemcilerden birine sıvı soğutma taktım. Pompa ve fan kablosu var bunları nereye takmalıyım? Anakart şemasını paylaşıyorum.