hocam sıvı soğutmayı alırken cidden bakmadınız mı kaç mm destekliyor diyemerhabalar cougar aqua 240mm sıvı soğutucu aldım fakat kasama sığmadı.1000-1500 TL arası bütçem var sıvı soğutmayı üst tarafına takabileceğim kasa önerir misiniz.
ön kısıma olmaz mı ?merhabalar cougar aqua 240mm sıvı soğutucu aldım fakat kasama sığmadı.1000-1500 TL arası bütçem var sıvı soğutmayı üst tarafına takabileceğim kasa önerir misiniz.
hocam kasayı alırken 240mm destekliyor diye biliyordum sıvı soğutmayı yerleştirmeye çalıştım sığmadıhocam sıvı soğutmayı alırken cidden bakmadınız mı kaç mm destekliyor diye?
hocam testlerde gördüğüm kadarıyla üst kısmına takmak en verimli hali o yüzden üst kısmına takmak istiyorumön kısıma olmaz mı ?
ön kısmına koyarsa yorar ömrünü azaltırön kısıma olmaz mı ?
öyle bir şey yok.ön kısmına koyarsa yorar ömrünü azaltır
hangi kasa hangi sıvı soğutma??merhabalar cougar aqua 240mm sıvı soğutucu aldım fakat kasama sığmadı.1000-1500 TL arası bütçem var sıvı soğutmayı üst tarafına takabileceğim kasa önerir misiniz.
game garajın kasası aquarius 5t11 sıvı soğutma cougar aqua 240hangi kasa hangi sıvı soğutma??