Sıvı soğutma mı hava soğutuma mı? bütçe (2.5-3k)

Dagh4n

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
3000
Bilgisayar yaz aylarında ana ekranda bile ısınmaya başladı cok kaliyeli olmayan bir hava sogutucum var ve aklımda sıvı soğutucu olarak deepcool lt520 artısı eksisini bilmiyorum ama kaliteli gibi duruyo internetten degerlerine baktım hiçte fena değildi onerebilceginiz bir baska sogutucu varmı? işlemcim i5-12400f ama upgrade yapabilirim kasamda kapalı bir alanda

Bilgisayar yaz aylarında ana ekranda bile ısınmaya başladı cok kaliyeli olmayan bir hava sogutucum var ve aklımda sıvı soğutucu olarak deepcool lt520 artısı eksisini bilmiyorum ama kaliteli gibi duruyo internetten degerlerine baktım hiçte fena değildi onerebilceginiz bir baska sogutucu varmı? işlemcim i5-12400f ama upgrade yapabilirim kasamda kapalı bir alanda

le520 en mantıklısı olur kasan 360mm destekliyosa da şöyle bi ürün var

ben aldım testini yapacağım id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün

Test yaptiktan sonra yazarsan sevinirim bide kaliteli bir ürünmü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende burdan bakiyorum ama ne indirim gelicek ne de baska bi yerde satilacak gibi

Arctic liquid ıı 280mm indirime girermi

Kasaya uyarsa Arctic al. Olmazsa deepcool lt serisinde iyidir fakat pompa ve fan sesi olduğu söyleniyor. Hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirer.

Kasaya uyarsa Arctic al. Olmazsa deepcool lt serisinde iyidir fakat pompa ve fan sesi olduğu söyleniyor. Hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirer.
Kasa büyük sıkıntı olmaz gibi,arctic bi tık pahalı o kadar cikamicam gibi daha klavye maouse cozmem lazim indirim bekliyorum

Geri