Sıvı Soğutma Montajı Yardım

Baserino

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar öncelikle sıvı soğutma kasamın üstüne ramlerden dolayı oturmadığı için öne takmak zorunda kaldım.Fakat ben fanları öne radyatörü ise içerde kalacak şekilde ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirim.Fanları aynı vida ile radyatörün arkasına vidalamayı deneyince vida kısa kalıyor.

Sıvı soğutma : MSI Mag Coreliquid B240

Ekler

• IMG_0960.jpeg
    IMG_0960.jpeg
    2.5 MB · Hit: 65
Selamlar öncelikle sıvı soğutma kasamın üstüne ramlerden dolayı oturmadığı için öne takmak zorunda kaldım.Fakat ben fanları öne radyatörü ise içerde kalacak şekilde ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirim.Fanları aynı vida ile radyatörün arkasına vidalamayı deneyince vida kısa kalıyor.

Sıvı soğutma : MSI Mag Coreliquid B240
O soğutucu bloğu ekran kartı yerinde mi? Kartını takmana engel olmasın dikkat et

şahsen dışarıdan soğuk havayı alacak sekilde montaj yaparsan soğk havayı hem içeri alır kasa içi hava gelir hemde radyator soğuk kalır şahsi fikrim

şahsen dışarıdan soğuk havayı alacak sekilde montaj yaparsan soğk havayı hem içeri alır kasa içi hava gelir hemde radyator soğuk kalır şahsi fikrim
Deneme yanılma yapacağım artık şuanda fanlar kasa önüne bitişik ve içeri serin hava çekiyor radyatörde hemen arkasında radyatörden geçen hava yukarda 2 adet arkada 1 adet olmak üzere 3 fandan dışarı atılcak şekilde ayarladım.Hatta yukarı ön tarafa yakın 1 fan daha koyup onuda içer hava alıcak şekilde yaptım 3 fan içeri 3 fan dışarı bakalım değerlere göre tekrar düzenleyebilirim.Yarın ekran kartı gelince deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,523
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri