i5 11600k yada r5 5600x alıp sonuna kadar oc yapacağım 120mm dışında olur bütçe 1100
bu markayı hiç duymadım sızdırma falan olmaz değil mi ?SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.591,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Marka oldukça kaliteli sorun olacağını sanmam.bu markayı hiç duymadım sızdırma falan olmaz değil mi ?
Biraz şans işi de olsa güvenilir bir markadır.bu markayı hiç duymadım sızdırma falan olmaz değil mi ?
Üzgün niye atıyorsunuz ki yanlış bir şey mi söyledim ?i5 11600k yada r5 5600x alıp sonuna kadar oc yapacağım 120mm dışında olur bütçe 1100
Attığınız soğutucu iyi değil.Üzgün niye atıyorsunuz ki yanlış bir şey mi söyledim ?
Ben bunun incelemesini izlemiştim 1 yıl önce o zaman iyi denmişti ne açıdan kötü ?Attığınız soğutucu iyi değil.
en iyi cevap diye raporladımSilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.591,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Silverstone en iyi liquid cooler markalarından biridirbu markayı hiç duymadım sızdırma falan olmaz değil mi ?