Sıvı soğutma önerisinde bulunur musunuz

Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar i9 13900KS işlemcim var ısınmasıyla ilgili çok form okudum fakat elde olan şuan bu, Onun için Fiyat Performans olur kaliteli bir şey olur fark etmez daha önce forum da gördüğünüz bu onun ilacı diyeceğiniz öneride bulunursanız sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinin arasındaki fark nedir hocam

Arkadaşlar i9 13900KS işlemcim var ısınmasıyla ilgili çok form okudum fakat elde olan şuan bu, Onun için Fiyat Performans olur kaliteli bir şey olur fark etmez daha önce forum da gördüğünüz bu onun ilacı diyeceğiniz öneride bulunursanız sevinirim
1748332602924.webp

O işlemciyi ancak bu soğutur

arctic lf3 bakabilirsin kardeşim .

DarkFlash Radiant ARGB Dc 360mm

Arkadaşlar teşekkür ederim peki bu önerdiğiniz soğutucular da kronik sorun olan varmı i9 13900ks kullanan biri olup elindekini söylemiş olsa daha iyi olurdu da hem soğutma bakımından hem kronik sorun bakımından

13900KS en çok ısınan işlemcilerden biri.
Alınacak soğutucu en az 360mm olmalı.Almadan önce kasaya sığarmı emin olmanız lazım.

Kasa modeli nedir?
Kaç para ya kadar harcayacaksınız?

13900KS en çok ısınan işlemcilerden biri.
Alınacak soğutucu en az 360mm olmalı.Almadan önce kasaya sığarmı emin olmanız lazım.

Kasa modeli nedir?
Kaç para ya kadar harcayacaksınız?
10k ya kadar güzel bir sıvı soğutma olabilir hocam 20 k bütçe var 10k ya da kasa alıcam 2 parça eksik sadece zattn sistemi birleştirmek için, kasa olarak asus tuf 502 hoşuma gidiyor tabi hem sıvı soğutma hem kasa olarak daha iyi olucak bir şey varsa öneriye açığım

Arkadaşın önerdiği corsiar iyi değil mi hocam peki 1 k fazla olsun marka kalitesi de olsun düşüncedeyim attınız sıvı soğutmayı daha önce görmedim çünkü
tabii ki iyidir.
ama bu hem 420mm hem de çok daha ucuz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,451
Üyeler
175,213
Son üye
muroooo